Novinka Tesly: stiahneš si aktualizáciu, dostaneš 46 koní extra!

Doba sa mení a dnes je už online prakticky všetko. Máme chytré hodinky, zubné kefky majú aplikácie, skrz ktoré si viete sledovať ktorý zub ste ako dlho čistili. To, že máme internet v telefóne je pokladané už za samozrejmosť a internetové pripojenie majú čoraz častejšie už aj automobily. Tesla to však posúva ešte ďalej.

Pomalý mobil? Aktualizácia. Pomalé auto? Aktualizácia.

Automobilka Tesla je jednou z najviac inovatívnych spoločností dneška. Iste, mnoho vecí jej nevychádza podľa predstáv, rovnako problémom občas býva aj otázka kvality. Avšak nápady, tie sú naozaj na jednotku. A občas aj ich realizácia. Najnovišie si viete svoju Teslu vylepšiť jednoduchým stiahnutí aktualizácie. Pokiaľ máte problém s telefónom alebo počítačom, jednoducho si stiahnete aktualizáciu, ktorá opravuje daný problém. Pri autách bolo čosi podobné nemysliteľné. Ale Tesla to zmenila, ako informoval portál tesmanian.com.

Zdroj: tesmanian.com

Cheetah Stance. To je názov najnošej aktualizácie Tesly. Postoj geparda prisľúbila majiteľom najsilnejších verzií Performance modelov X a S. Spočiatku nebolo jasné, ako to technicky chce spraviť, avšak konečne je aktualizácia na svete. Majitelia týchto modelov Tesla si aktualizáciu jednoducho stiahnu a získajú tým extra 46 koní. Výkon tak bude po novom 452 koní, čo je hodnota atraktívna aj pre superšporty spred pár rokov. Vďaka tejto aktualizácií je odpich priam šialený, hranicu 100 km/h zvládne za nekresťanské 2,3 sekundy! Súčasťou aktualizácie je aj upravené chovanie sa auta pri Lanch Mode, ktorý pomáha pri športových rozbehoch. Po inštalácií sa pred plným zošliapnutím plynového pedálu auto predkloní, preto ten postoj geparda. Dosiahne to zásluhou naprogramovaných vzduchový tlmičov. A čo je na tom všetkom najlepšie? Táto aktualizácia je úplne zdarma! Nuž, o pár rokov budú možno podobným systémom fungovať všetky automobilky.

Zdroj: tesmanian.com

Zdroj foto: tesmanian.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Novinka Tesly: stiahneš si aktualizáciu, dostaneš 46 koní ex...