34 ročné BMW, ktoré nikdy nebolo prihlásené!

BMW je dodnes ikonou. Bolo ňou pred dlhými rokmi, svoju pozíciu si drží dodnes. Autá s logom BMW síce mnoho ľudí nemá práve v obľube, no takmer každý po nejakom z nich aspoň v kútiku duše túžil. Občas sa však nájde aj totálny unikát, ktorý zaujme aj absolútneho odporcu automobilky. Napríklad tento kúsok z roku 1986, ktorý nikdy nebol ani len prihlásený! Dokonalý stroj času!

Má 34 rokov, no stále je nové!

O tejto rarite informoval portál carscoops.com. Ide o BMW 325iX generácie E30 z roku 1986. Je to teda poriadne starý kúsok, na ktorý by to však nikto nepovedal. Na počítadle kilometrov mu totiž svieti neuveriteľná číslovka 508 km! Ako je to možné?

Zdroj foto: carscoops.com

Nuž toto auto je na predaj u spoločnosti SuperVettura. Ide o oficiálneho predajcu značky Koenigsegg, v ich portfóliu je ale mnoho exotických a raritných áut. Firma totiž od súkromných zberateľov odkupuje vzácne kúsky, ktoré potom predáva ďalej. Nájdete u nich značky ako Ferrari, McLaren, Lamborghini a podobné chuťovky. Nuž a SuperVettura odkúpila celú zbierku jedného dánskeho zberateľa, ktorá činila nesmiernych 32 vozidiel. Zaujímavé je, že šlo o prvotriedneho podivína. Všetky jeho autá mali nájazd v rozmedzí 80 - 3 000 km, do niektorých dokonca po kúpe už ani len nesadol! A preto sú všetky v dokonalom stave.

Zdroj foto: carscoops.com

V podstate ide o moderné superšporty, v zbierke sa nachádza aj toto BMW 325iX. Ide o BMW vo svojej najrýdzejšej podobe, motor je klasicky vpredu, poháňaná je však zadná náprava. Moderné BMW-čka by sa mohli priučiť. Navyše ide o prvé BMW s pohonom 4x4! Čo sa týka motorických vlastností, o pohon sa stará poriadny 6 valcový agregát s výkonom 170 koní. To je na dnešok úsmevné, nezabudnite, že ide o auto, ktoré má 34 rokov!

Zdroj foto: carscoops.com

Nuž a stav? Dokonalý! Už na prvý pohľad je zrejmé, že stav je v podstate nového auta. Nepresedené sedačky, neohmataný veniec volantu, čistučký a dokonalý interiér. Bodaj by aj nie. Veď má za sebou len 508 km! Navyše majiteľ auto nikdy nezaregistroval, v papieroch tak budete v podstate prvým majiteľom 34 ročného auta. Áno, znie to neuveriteľne, ale dnes je to možné. Len to bude čosi stáť. V prepočte 45 000 €. Nie je to malá čiastka, ale na 34 ročné prakticky nové BMW nejde o prehnanú čiastku. Čo poviete, oplatí sa?

Zdroj: carscoops.com

Zdroj foto: carscoops.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / 34 ročné BMW, ktoré nikdy nebolo prihlásené!