Extrémny prelet dronom cez obchodný dom s 1 400 autami!

Obchodné domy. Miesta, ktoré budia v ženách nebývalý záujem a dokázali by v nich stráviť celé dni. Naopak, pre mužov ide o nočnú moru, ktorá ich budí zo sna. Existuje však jedno nákupné centrum, z ktorého by naopak muži nechceli odísť ani za svet. A môžete si ho pozrieť na naozaj brutálnom videu!

Dokonalé autá na dokonalých záberoch

Drony sú niečím, čo sa v posledných rokoch stalo trendom. Ľúbivé obrázky zo vzduchu sú mimoriadne pôsobivé a atraktívne. Drona možno máte aj doma a potom nám iste dáte za pravdu, že aj samotná pilotáž vie byť mimoriadne zábavná. Jedno takéto video na portáli YouTube spája dve príjemné záležitosti pre všetkých mužov. Akčný let dronom cez mimoriadne zaujímavé kulisy.

Zdroj foto: youtube.com

Tie kulisy tvorí 1 400 veteránov, ktoré sú vystavené v americkom štáte Pennsylvánie. A nejde o žiadne múzeum, nejde o žiadnu súkromnú zvierku. Je to fakt nákupné centrum! Ak by vás to zaujímalo, jeho názov je Classic Auto Mall. Drvivá väčšina z 1 400 historických áut je totiž na predaj. Na videu okrem špičkovej pilotáže oceníte aj obrovské priestory, v ktorých sa všetky autá nachádzajú. Poďme k pilotovi, pán Nick Lang sa na celé toto dielko pripravoval neskutočné 2 dni! A výsledok rozhodne stojí za to. Ak by vás zaujímalo, kde sa pilot celú doby skrýval, tak odpoveď je, že v strede celej predajne v jednom z áut. Na hlave mal nasadené okuliare, ktoré mu premietali obraz z dronu a aj pre neho tu určite musela byť poriadna jazda. Užili ste si ju aj vy?

Zdroj foto: youtube.com

Zdroj: youtube.com

Zdroj foto: youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Extrémny prelet dronom cez obchodný dom s 1 400 autami!