Rus si z BMW 7 spravil monster truck!

Rusko a svet áut. Dvojica, ktorá je zárukou neokopírovateľných a nikdy nikým nevidených obskurností, o ktorých by by ste nechyrovali ani v paralelnom vesmíre má nový prírastok. To, že Rus prestaví dlhé luxusné nemecké BMW na off-road do tak drsného terénu, v ktorom by sa ani Niva nechytala sa ani inak nedá nazvať. Musí sa to jednoducho vidieť!

Bola za tým vodka?

Ak sa pozriete na tento výtvor, určite si poviete, že za tým musela byť vodka. A nie málo. Takéto nápady za triezva obvykle nevznikajú. Portál carscoops.com informoval o bizarnosti, aká sa len tak nevidí. Tento projekt dostal meno Valkyria 766 4x4 a je doslova spojením východu a západu. Je to spojenie karosérie BMW 7 generácie E32, ktorá pochádza z 80-tych rokov. Nuž a všetko je to postavené na podvozku GAZ. Obrovský 5 metrový sedan napriek spojeniu s drsným podvozkom pasažierom poskytuje stále komfort, ako kedysi. Obrovské kožené sedačky a maximálny priestor ostali. Nejeden oligarcha by sa takémuto prírastu potešil na úník od bežných dní do divočiny s lajničkou bieleho prášku v saku.

Zdroj foto: carscoops.com

Čo sa nachádza pod kapotou? Motor, aký je pre takéto monštrum hoden. Je to poriadny 5 litrový 12 valcový motor s výkonom 300 koní. Tie nie sú určené na nejaké trhanie asfaltu, ale premyslené posúvanie kolosu vpred aj cez nemysliteľný terén. Nuž a prečo vôbec takéto auto existuje? Dôvod je prostý. Jeho majiteľ ho používa na podnikanie. Pre turistov usporadúva jazdy do divokej ruskej prírody, niekedy len pár hodinové okruhy, občas aj viac dňové expedície. A na tento účel plní Valkyria 766 4x4 svoju úlohu priam dokonale.

Zdroj foto: carscoops.com

Zdroj foto: carscoops.com

Zdroj: carscoops.com

Zdroj foto: carscoops.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Rus si z BMW 7 spravil monster truck!