Športový Alpine dostal najlepšiu verziu, je zameraná na komfort

Alpine vyrábal svoje produkty už v šesťdesiatych rokoch. Vtedy modely bodovali v rally. Ešte v osemdesiatych sa značka objavila a potom na určitú dobu zmizla. Ale znovuzrodenie modelu Alpine A110 sa podarilo a teraz prichádzajú dve nové verzie.

Prvá z nich je Legende GT. Bude mať obmedzený počet kusov a základom pre výrobu je bežná verzia A110. Bude však mať špeciálne čalúnenie hnedej farby s rovnakým čalúnením na dverových výplniach. Dáva teda základným sedadlám novú formu a nevytvára nutkanie kupovať športové škrupinové sedadlá a vytvára práve dojem komfortu. Komfort podporuje aj štandardne dodávaná sada kufrov, ktoré akurát vlezú do dvoch batožinových priestorov. Jeden má Alpine vpredu a druhý úplne vzadu, keďže motor je v strede a bolo za ním ešte miesto.

Foto: Alpine

Na volante je centrovací pásik a v interiéri je naviac aj štítok s poradovým číslom. Z tejto edície vznikne 400 kusov. Zvonka ju bude odlišovať špeciálna sada diskov lakovaná titánovým odtieňom. Karoséria môže mať odtieň striebornej Mercury, čiernej Deep a modrej Abbys. Cena na francúzskom trhu je stanovená na 69 300 eur.


Foto: Alpine

Druhou verziu je A110S Color Edition. Tá má, pochopiteľne, základy v silnejšej verzii A110S. Alpine každoročne ponúka inú kombináciu v tejto sérii. Tento rok je karoséria lakovaná žltou s odtieňom nazvaným Sunflower. K nemu sa pripájajú čierne detaily ako napríklad logá na stĺpiku karosérie. Color Edition stojí na čiernych kolesách GT Race a zatemnené sú aj niektoré prvky predných svetiel.


Foto: Alpine

Keďže každý rok vzniká nová Color Edition, tak dostupnosť žltého kusu bude obmedzená na tento rok. Alpine si túto verziu cení na 71-tisíc eur.

Zdroj: Autobazar.sk
Zdroj foto: Alpine

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Športový Alpine dostal najlepšiu verziu, je zameraná na komf...