Porsche 911 do terénu? Nech sa páči!

Porsche 911 je dodnes jedno z najlegendárnejších a najžiadanejších športových áut. Pri tomto aute stačí pohľad na jedinú sekundu a hneď je všetkým jasné, o aké auto ide. Nezameniteľná silueta a jedinečný dizajn prezrádza Porsche 911 už na mnoho metrov. Každý si ho predstavuje ako špičkový superšport. Nikoho určite nenapadne predstava Porsche 911 ako vozidla do terénu!

Porsche 911 4x4

Tuning je fenomén, ktorý hýbal svetom hlavne v deväťdesiatych rokoch. Mnoho ľudí si však svoje autá upravuje aj dnes. Pokiaľ ide o zníženie podvozku, nový spojler prípadne fólie, môžeme hovoriť len o kozmetických zmenách. Existujú však spoločnosti, ktoré sa tuningu venujú profesionálne. O diele jednej z nich informoval portál motor1.com. Spoločnosť Gemballa, ktorá sa zameriava na exkluzívne úpravy áut plánuje Avalanche 4x4. Nejde o nič iné, ako off-road verzia Porsche 911!

Zdroj foto: motor1.com

V prvom rade treba povedať, že toto auto ešte na svete nie je. A nejakú dobu ešte ani nebude. Prečo? Spoločnosť Gemballa na projekte Avalanche 4x4 bude pracovať ešte 2 roky. Dovtedy ešte bude mnoho zmien, pozrime sa na to, čo by malo byť základom.

Zdroj foto: motor1.com

Už teraz je jasné, že stavať sa bude na generácií Porsche 911.2. Rovnako vieme aj to, že výraznými úpravami si prejde motor, ktorého výkon prekročí hranicu až neskutočných 1 000 koní! V teréne! Nuž a samozrejmosťou bude aj pohon 4x4. Spoločnosť Gemballa netrochári a v pláne má vývoj vlastného automobilu s výkonom až 800 koní, ktorý by mal dosiahnuť hranicu 100 km/h za 2,5 sekundy. Nuž, zaujímavý počin a uvidíme, ako bude projekt Avalanche 4x4 pokračovať.

Zdroj foto: motor1.com

Zdroj: motor1.com

Zdroj foto: motor1.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Porsche 911 do terénu? Nech sa páči!