Takto bude vyzerať nová Dacia Logan, bude lacná a aj pekná!

Dacia na našom trhu žne jeden úspech za druhým. Je to pochopiteľné. Veď ktorá automobilka má v portfóliu 5 modelov v cene do 10 000 €? Navyše ich najlacnejší model je za cenu, za ktorú nekúpite ani mnoho jazdeniek. Ide o Daciu Logan, najlacnejší model v rade za cenu od 6 590 €. Nuž a tento najlacnejší model sa dostal do poradovníka na príchod novej generácie, z ktorej uniklo niekoľko špionážnych fotografií.

Stále bude lacný, avšak štýlovejší!

Dacia Logan boduje svojou praktickosťou, rovnako aj cenou. Ako uviedol portál autoevolution.com, Dacia Logan prichádza vo svojej druhej generácií. Na svet unikli prvé špionážne fotky. Iste, celá Dacia je zamaskovaná, avšak aspoň základné línie sú zrejmé už na prvý pohľad. Hlavne je zrejmé, že nová Dacia Duster už nebude až tak hranatá, ale dizajn bude o čosi viac uprataný. Hlavne pri pohľade na bočnú líniu je zjavná viac splývajúca zadná časť vozidla, ktoré teraz vyzerá oveľa viac harmonicky. Predná maska pôsobí agresívnejšie, kľučky hodnotnejšie, zmeny budú skôr kozmetické, avšak zásadne pozmenia vnímanie Loganu.

Zdroj foto: autoevolution.com

Navyše nová Dacia Duster poteší aj z praktického hľadiska. Narastie batožinový priestor, rovnako aj miesto pre cestujúcich na zadnej sedačke. Potešia nové technológie, hlavne Android Auto či Apple CarPlay. Samozrejme nejaké high-end technologické vychytávky pri najlacnejšej Dacií čakať nemôžeme, no aj to poteší. Základom pohonu bude 1 litrový 3 valcový motor, motorizácia, ktorá sa už stáva takmer štandardom. Výkon bude dosahovať 75 koní, do predaja sa dostane aj 1,5 litrový diesel. Na elektrický pohon či plug-in hybrid môžeme samozrejme zabudnúť, milovníci ekológie však budú mať zaujímavú alternatívu. Ňou bude 1,3 litrový 3 valcový motor uspôsobený na spaľovanie CNG. Ten poteší jednak výkonom 150 koní, zaujme ale faktom, že vznikol v spolupráci s Nissanom a Mercedesom. A to by mohlo byť zárukou vysokej kvality. Uidíme, kedy príde Dacia s oficiálnymi fotografiami, nový Logan však na prvý pohľad vyzerá viac než sľubne.

Zdroj foto: autoevolution.com

Zdroj foto: autoevolution.com

Zdroj: autoevolution.com

Zdroj foto: autoevolution.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Takto bude vyzerať nová Dacia Logan, bude lacná a aj pekná!