Policajná hliadka zastavila vodiča s 2 126 priestupkami!

Policajné kontroly sú niečo, z čoho má asi každý rešpekt. Niekomu sa stiahne žalúdok pri pohľade na policajta, ktorý ho zastavuje. Inému sa rozbúši srdce, ďalší sa modlí, aby tých pár pív z večera už bolo vstrebaných. Rešpekt však zažíva asi každý. Až na 1 experta z Ruska, ktorý má za ušami toho viac než dosť.

Opäť to Rusko!

Rusko a ruský svet motorizmu je vesmír vo vesmíre. Občas človek absolútne nechápe, ako je vôbec možné niečo, čo sa stáva v Rusku. Nuž, iný kraj, iný mrav. Lenže to, s čím prišiel portál auto.mail.ru sa len tak nevidí. Policajná hliadka zastavila vodiča na bežnú prehliadku. Policajtom bolo hneď jeho správanie podozrivé. Okamžite po zadržaní sa v aute zamkol a polícia musela sklo rozbiť a vodiča z auta vytiahnuť. Nuž a šlo o poriadny úlovok. Vodič nemal žiadne doklady od auta, aby toho nebolo málo, tak ani žiaden platný vodičský preukaz.

Najväčšie prekvapenie policajti zažili až vtedy, keď si dali vodiča do systému. Pri jeho mene svietilo neskutočných 2 126 dopravných priestupkov, poväčšine nezaplatené pokuty. Už len fakt, že niekto za svoj život dostal 2 126 pokút je čosi neskutočné a to, že ich nezaplatil je už totálne nepredstaviteľné. V súčte ide určite o v prepočte tisícky nezaplatených €. Súd sa rozhodol držať muža vo väzbe, stíhať ho na slobode by bola určite chyba. Ruské ministerstvo vnútra ešte trest nestanovilo, ale dušuje sa, že bude udelený spravodlivý trest. Nuž, Rusko opäť nesklamalo.

Zdroj: auto.mail.ru

Zdroj: auto.mail.ru

Zdroj foto: auto.mail.ru

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Policajná hliadka zastavila vodiča s 2 126 priestupkami!