Nový trend bohatých vodičov: Art graffiti ako od výtržníkov

Ak si extrémne bohatý, máš niekoľko možností ako si vylepšiť vzhľad svojej prémiovej mašiny. V súčasnej dobe rastie na cestách počet áut, ktoré sú skrášlené netradičnými dielami pouličných umelcov. Možno ich stretnúť aj na slovenských cestách.

Ak si extrémne bohatý, máš niekoľko možností ako si vylepšiť vzhľad svojej prémiovej mašiny. V súčasnej dobe rastie na cestách počet áut, ktoré sú skrášlené netradičnými dielami pouličných umelcov. Možno ich stretnúť aj na slovenských cestách.

Zdroj: carscoops.comZdroj: carscoops.com

Nový trend

Nový trend je jasný. Nechať si pomaľovať svoju mašinu netradičným druhom umenia, ktoré na prvý pohľad vyzerá ako výtvor vandalov. Ak si myslíš, že ide o lacnú zábavu podobnú ére vinylových polepov, si na omyle. Za pomaľovanie vozidla sú majetní vodiči ochotní zaplatiť poriadny balík peňazí.

Zdroj: carscoops.com

Práca na objednávku

Art graffiti je novým spôsobom ako si upraviť vozidlo podľa svojich vlastných predstáv. Hlavným cieľom je priťahovanie pozornosti. Či už je to vďaka pôsobivému talentu autora alebo nečakanému vzhľadu, ktorý skutočne pôsobí ako dielo neprajníkov, tieto netradičné diela rozhodne strnú na seba pozornosť, posúď sám.

Zdroj: carscoops.com

Zdroj: carscoops.com

Art graffiti

Tento druh skrášlenia nesie so sebou často zaujímavú myšlienku alebo má slúžiť na pripomenutie určitej udalosti. Dizajnom často informujú o akciách, prezentujú reklamné predmety alebo zobrazujú obľúbené vlastnosti, prezývky a hobby majiteľa. Medzi zaujímavé príklady určite patrí pomaľované BMW alebo skvostný McLaren 720S.Zdroj: carscoops.com

Tuningoví sprejeri

Známy pouličný umelec Alec Monopol je autorom diela, ktoré skrášlilo ostré 720-koňové delo. Vďaka parametrom aj vzhľadu je na cestách neprehliadnuteľné. Nápad má na svedomí tuningová spoločnosť 1016 Industries, ktorá sa špecializuje na exkluzívne úpravy silných mašín. Alex na biele, koňmi nabité monštrum nasprejoval graffiti znázorňujúce svoju obľúbenú postavičku s niekoľkými tematickými nápismi.Zdroj: carscoops.com

1016 Industries

Projekt 1016 Industries dostal pôsobivé fialová kolesá. To nie je všetko. Čerešničkou na torte je agresívny karbónový bodykit za cenu nového automobilu. Majiteľ zaplatil až 65 tisíc dolárov, aby jeho automobil vyzeral presne podľa jeho predstáv. Umelci pritom ako plátno používajú extrémne drahé mašiny a namiesto farieb, svoje diela na biely podklad sprejujú. Myslel si si, že pôjde o nový výstrelok, ktorý nemôže zaujať? Nový McLaren 720S 1016 Industries rozhodne neprehliadneš.

Rolls-Royce limuzína, BMW aj McLaren

Ďalším projektom je impozantne pomaľovaný Rolls-Royce Phantom. Limuzína v čiernej farbe dostalo na karosériu podpis s dávkou talentu Bradleyho Theodora. Ďalší vychýrený umelec sa postaral o nečakaný „výtvor“ hodný pozornosti. Na fotografii realizovanej v Abu Dhabi sa môžeš presvedčiť, že umenie má mnoho podôb. Ako sa ti diela pouličných umelcov, na mašinách nabitých výkonom, páčia? Koľko by si za podobné skrášlenie automobilu bol ochotný zaplatiť?

Zdroj: carscoops.com

Zdroj: carscoops.com, https://www.facebook.com/pg/cartecgroup/posts/, https://www.facebook.com/RollsRoyceADM/

Zdroj foto: carscoops.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Nový trend bohatých vodičov: Art graffiti ako od výtržníkov