Nová Kia XCeed má slovenské ceny. Koľko bude stáť?

O tom, že máme na svete novú Kiu XCeed určite viete. Atraktívna kráska zo Žiliny chytí za srdce mnohých. Prečo? Jej tvary už na prvý pohľad zaujmú. Doteraz sme však celkom nepoznali jej cenu, len základnú. Aký je jej kompletný cenník?

Lacné to nebude, výbava však poteší

Kia XCeed už na prvý pohľad budí dojem, že nepôjde o najlacnejšie auto v modelovej ponuke. Je to jasné a pochopiteľné. Ani cenník nehovorí nič iné. Základná verzia vyjde na 17 690 €, aj to vďaka akciovej cene, inak bude drahšia ešte o 800 €. Na druhej strane sú tu predné LED svetlomety, tempomat, svetelný senzor či zadné LED svetlá, ktoré pri mnohých autách v základe nie sú. V tomto prípade sa o pohon postará 1 litrový benzínový agregát s výkonom 120 koní.

Ak by ste chceli vyššiu výbavu Silver, môžete sa tešiť na zadné parkovacia senzory s kamerou, vyhrievané predné sedadlá, kožený a vyhrievaný volant či veľkú dotykovú obrazovku. Litrový benzín v tejto výbave vyjde na 18 590 €, ak by ste chceli najdrahší 1,6 litrový naftový motor, pripravte si 20 690 €.

Výbava Gold uspokojí aj tých náročnejších. Navyše v nej dostanete tónované sklá, dažďový senzor, dvojzónovú automatickú klimatizáciu či poťahy v kombinácií koža-textil. Najlacnejšou motorizáciou v tomto stupni výbavy je 1,4 litrový benzínový motor s cenou 21 290 €, najdrahší je opäť diesel, ktorý vyjde na 24 690 €.

Vrchol ponuky tvorí výbava Platinium, kde je navyše bezkľúčové štartovanie, väčšia obrazovka displeja, vyhrievanie aj zadných sedadiel, parkovací asistent s prednými parkovacími senzormi či elektrické ovládanie dverí batožinového priestoru. Skutočne bohatá výbava, ktorá v kombinácií s 1,4 litrovým benzínom vyjde na 23 490 € a pri nafte si pripravte 26 890 €. Ak by sa vám to málilo, aj najvyššiu výbavu si ešte môžete obohatiť mnohými doplnkami, ktorých celková cena presahuje 5 000 €. Ak by ste chceli Kiu XCeed so všetkým čo ponúka, boli by ste niekde na úrovni okolo 32 000 €. A to je už celkom dosť.

Zdroj: kia.com

Zdroj foto: kia.com

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Nová Kia XCeed má slovenské ceny. Koľko bude stáť?