BMW 3, ktoré je možno lepšie ako M3!

BMW radu 3 je vyhľadávaným vozidlom, platí to pre všetky jeho generácie. Kompaktné, atraktívne a stále zábavné. Jeho generácia E46 sa stala legendárnou práve kvôli tomu. Zábava a radosť, ktorú vie poskytnúť vyčarí úsmev každému a auto na to nepotrebuje ani extrémne vysoký výkon. Aj preto sa dobre predáva dodnes, no nájsť kus v dobrom stave, hlavne pokiaľ chcete zaujímavejší agregát môže byť problém. Tu je ale dôkaz, že pekné auto sa dá nájsť stále, no bude si za neho treba zaplatiť.

BMW M3 na každý deň?

Pri BMW radu 3 mnohým milovníkom rýchlych áut príde na rozum práve verzia M3, teda tá najostrejšia a najšportovejšia. Iste, je to auto, s ktorým sa dá pokojne jazdiť každý deň, no nie je to celkom praktické a ani ekonomické. Ak chcete čosi civilnejšie a zároveň stále zábavné, ako dobrý kompromis sa môže javiť BMW 330i s paketom M. Jeden taký kúsok sa objavil na portáli mobile.de a rozhodne stojí za pozornosť.

Zdroj foto: mobile.de

Tmavý kúsok zaujme na prvý pohľad. Jednak je generácia E46 stále atraktívna, bonusom je trojdverová karoséria, ktorá je dnes už extrémnou raritou. Toto auto je stelesnením zábavnosti starej školy. Je ľahké, je tu pohon zadných kolies a pod kapotou je poriadny 6 valcový motor. Jeho objem sú 3 litre a 231 koní výkonu môže dnes znieť ako málo, o veľmi solídne jazdenie a radosť za volantom sa ale zaručene postarajú. Okrem toho je tu M paket, športové sedadlá, koža. Iste, nájdete tu aj rarity v podobe rádia s CD prehrávačom, v roku 2002 však šlo o vrchol techniky. A motoricky je vrcholom dodnes. Poteší aj nízky nájazd, len 45 000 km je naozaj ničím a dokazuje to aj stav. Toto BMW 330i vyzerá ako z predajne nových áut. Ale podľa toho aj stojí, 29 990 € dá za vyše 20 ročné BMW len ozajstný fajnšmeker.

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / BMW 3, ktoré je možno lepšie ako M3!