Auto Maxa Verstappena kúpil Slovák, za koľko?

To, že aj slávni ľudia majú autá je akosi normálne. Niektoré celebrity však majú svojich vodičov a za volant si nesadajú, iné majú zas v šoférovaní obľubu. A aký by to bol pilot F1, ešte k tomu dvojnásobný majster sveta, ktorý by nešoféroval sám? Auto Maxa Verstappena sa nedávno objavilo na predaj a ku svojmu ďalšiemu majiteľovi mieri opäť.

Verstappenovo auto na slovenských cestách!

Max Verstappen nedávno získal svoj druhý majstrovský titul. Spolu s ním patrične rastie aj popularita holandského pretekára a každý artikel spojený s ním narastá na cene. Dôvodom je aj jeho niekdajšie auto, ktoré aj podpísal a v minulom roku sa predalo v rámci charitatívnej akcie za 33 333 €. Šlo o Hondu Civic Type-R GT, ktorá je sama o sebe veľmi fajn, no teraz sa objavila v aukcií na portáli catawiki.com.

Zdroj foto: catawiki.com

Táto Honda je veľmi zaujímavým autom, z 2 litrového 4 valcového motora dokáže vydolovať až 320 koní! Aj Max sa teda za jeho volantom iste zabavil. Kúsok z roku 2018 sa v minulom roku predal s počtom 58 048 km, väčšinu z nich najazdil pochopiteľne samotný Max. Teraz sa kúsok dostal do aukcie opäť s nájazdom len 58 500 km, takže odvtedy jazdil len minimálne. Predajca odhadoval, že cena sa vyšplhá na 50 000 € - 60 000 €. Konečná čiastka predávajúceho iste prekvapila, nás zas národnosť kupca. Do aukcie sa v jej priebehu zapojil istý Slovák s prihodením vo výške 40 995 €. Svoje prihodenie pomaly zvyšoval až na 50 000 €, potom konkurenciu prebil prihodením na 65 000 €! Našiel sa ešte jeden holandský záujemca, no ani jeho ponuka 70 000 € nestačila. Slovák so svojim posledným prihodením na 75 000 € aukciu vyhral a možno na našich cestách stretnete bývalé auto Maxa Verstappena aj vy. A je to aj ukážka toho, ako dokáže známy majiteľ vyhnať cenu auto nahor, keďže štandardne sa dá takýto model kúpiť aj za tretinovú cenu. Nuž, novému majiteľovi prajeme veľa šťastných kilometrov a radosti za volantom, ktorého sa pravidelne dotýkal aj dnes dvojnásobný majster sveta F1.

Zdroj foto: catawiki.com

Zdroj foto: catawiki.com

Zdroj foto: catawiki.com

Zdroj: catawiki.com

Zdroj foto: catawiki.com

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Auto Maxa Verstappena kúpil Slovák, za koľko?