V ankete Autopredajca roka už hlasovalo 11 000 ľudí, zahlasujte aj vy!

Hľadáte predajcov vozidiel, ktorí majú dobré služby a ktorí majú zákazníka na prvom mieste? Aj vďaka zodpovedaniu týchto požiadaviek existuje anketa Autopredajca roka, kde si zákazníci môžu zvoliť, ktorý predajca je podľa nich najlepší a s ktorým majú najlepšie skúsenosti.

Tento rok sme anketu spustili len nedávno a už v nej hlasovalo jedenásťtisíc ľudí. Hlavným cieľom ankety je hodnotenie kvality predajcov a ponúkaných služieb. Je to tiež možnosť ako sa zbaviť podvodných inzerátov a podvodných predajcov. Samotná kontrola cez hlasy v ankete je preto aj príspevkom ku skvalitneniu celého trhu.

„To, ako vás ohodnotia vaši zákazníci, je jedna z prvých vecí, ktorú si ľudia na internete vyhľadávajú. Preto hrá kvalita služieb v ére internetu stále dôležitejšiu úlohu. Vidno to aj počet hlasov v našej ankete. Ja sa zároveň veľmi teším, že tento fakt začína chápať aj stále viac autopredajcov,“ vysvetľuje Lukáš Hladík, Head of Brand Marketing Autobazar.EU.

Veľkou výhodou je, že hodnotenie odráža realitu ako ju vidia samotní zákazníci, nakoľko je doňho zapojená naozaj veľký počet hlasujúcich. Samotné číslo jedenásťtisíc doteraz hovorí za všetko. Organizátor ankety je najväčšia sieť inzertných auto-moto portálov, ktorá všetkých predajcov združuje. Nie sú to pritom iba predajcovia jazdených vozidiel, ale v rámci ponuky na jednotlivých portáloch je aj ponuka vozidiel nových.

To znamená, že hlasovať za predajcu, ktorý vám spravil radosť, alebo naopak nespravil radosť, môžete nielen na poli použitých vozidiel, ale aj v prípade kúpy úplne nového automobilu, či motorky. Hlasujúci môžu udeliť body za niekoľko kategórií, medzi nimi sú veľkosť ponuky, komunikácia, proces kúpy, alebo doplnkové služby. Hlasovanie, samozrejme, nie je bez odmeny a každý hlasujúci je zaradený do žrebovania o hodnotné ceny. Víťazi ankety a rovnako aj víťazi žrebovania budú zverejnení 31. januára 2023. Tak sa poponáhľajte a zahlasujte na tomto odkaze: Autopredajca roka 2022

Za vaše hlasy ďakujeme a držíme palce v januárovom žrebovaní. Hlasovať ste mohli začať 10.10. 2022 a uzávierka hlasovania je o mesiac, 16.01.2023. Hlavnou cenou v žrebovaní bude mobilný telefón Apple iPhone 14 Pro, ale zaujímavé sú aj tankovacie karty, diaľničné známky, či licencia na navigáciu Sygic, overenie vozidla a jazdy na motokárach.

Zdroj: Autobazar.sk

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / V ankete Autopredajca roka už hlasovalo 11 000 ľudí, zahlasu...