Cadillac ako luxusný tank - pancierová úprava od AddArmor!

Cadillac Escalade dostal úpravu od spoločnosti AddArmor a je sa na čo pozerať. Vysoká úroveň zabezpečenia, luxusný interiér a vlastnosti tanku!

Chceš šialený luxus v tele mestského tanku? Toto je to pravé orechové. Úpravca si podal Cadillac, aby z neho vyčaroval štýlový tank pre skvelé zážitky. Na palube tohto automobilu sa skutočne necháš rozmaznávať luxusom.

Úpravca AddArmor sa špecializuje na pancierované kúsky, ktoré zaručene neprehliadneš. Tento počin je jedno z najnetradičnejších skvostov automobilového sveta. V skutočnosti asi neexistuje dôvod, prečo by svet a reálne cestné podmienky potrebovali vznik podobného vozidla.

Tento úpravca sa už pohral s delami ako Aston Martin Vantage a Ferrari 458 Speciale. Cadillac je ďalší pancierový panáčik a holenie. AddArmor dokonale vystihol, čo tento obor potrebuje. Vlastnosti tanku sú viac ako očakávané. O výkon sa stará 6,2-litrový 8-valec s výkonom 426 koní. Pozri si delo s plnou bezpečnostnou ochranou Full Protection.

Čo táto úprava znamená? AddArmor dostane rovnakú ochranu, akú majú zlaté tehličky v najstráženejšom sejfe sveta. Niet, čo dodať. Dokonalé dielo vhodné pre mafiánov a vysoko postavených hodnostárov, ktorí hľadajú bezpečie v luxusnom tele. Pancierovanie si vyžiadalo takmer úplnú stratu batožinového priestoru.

Balistická ochrana na úrovni B6 AR 500 je prítomná pri každom panelovom diely karosérie. Tento stupeň ochrany ponúkajú aj okná vozidla. To však nie je všetko. Očakávať môžeš výnimočné odolné „run-flaty“ s vnútorným zosilnením v podobe oceľovým kruhov. Pancierovaný Escalade ponúka ešte aj ostré osvetlenie, ktoré ocení vozidlo nielen v teréne, ale aj v premávke a mimoriadnym prvkom je  osadenie sirény.

Nenechaj sa pomýliť. Táto prerábka nezasiahla len ochranu. Celkové zvýšenie úrovne luxusu, zdokonalený interiér sú príjemnou bodkou zmien, ktoré stoja za to. Interiér dostal prečalúnenie jemnou kožou. Strop je potiahnutý Alcantarou a drevené dekory pútajú pozornosť ako ďalší efektný dizajnový prvok interiéru.

Kreslá pasažierov umožňujú dokonalé elektronické nastavenie presne podľa potrieb posádky. Nechýba ich vyhrievanie, chladenie a masážne funkcie. O príjemnú atmosféru sa postará skvelá spoločnosť, ktorá dostane ďalšie 2 extra sedadlá usadenými proti smere jazdy.

Všetky úpravy odkroja z tvojho rozpočtu asi 75 000 amerických dolárov, v prepočte približne 73 000 eur. To však nie je cena kompletného Cadillacu. Ten ťa bude stáť ďalších 75 000 eur! AK si vyberieš predĺženú verziu, cena sa vyšplhá na 80 000 eur. Dvojité zabezpečenie nie je zadarmo. Cena tejto exkluzívnej mašiny? V prepočte celkom asi 150 000 eur. Je cena adekvátna parametrom?

Zdroj foto: AddArmor

Zdroj: AddArmor

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Cadillac ako luxusný tank - pancierová úprava od AddArmor!