Octavia po dôchodcovi ako nová za 5 900 €!

Opäť tu máme Octaviu. Auto, ktoré šoférovalo už množstvo vodičov, množstvo ich ho už aj malo. Skvelý pracant, rodinné auto, skrátka ohromný univerzál. Vďaka svojej multifunkčnosti mali Octavie vždy za sebou najazdenú poriadnu porciu kilometrov. Pri tak populárnom aute je menší nájazd naozaj neobvyklý, no nie nereálny.

Bazárový sen?

Nájsť populárne auto s nízkym nájazdom a po dôchodcovi? Znie to ako nereálny sen? Obvykle aj je, ale ako sa hovorí, občas aj motyka vyletí. Človek však bude musieť byť otvorený myšlienke spraviť nejaký kompromis, buď na stránke motora alebo alebo výbavy. A jeden takýto exemplár sa objavil na portáli mobile.de, nakoľko neuveriteľne to môže vyzerať.

Zdroj foto: mobile.de

Ide o Octaviu druhej generácie v zelenej farbe. Ide o kúsok z roku 2006, ktorý má pod kapotou 1,6 litrový benzínový štvorvalec bez turba. Nie sú tu žiadne elektronické vychytávky, ktoré by sa mohli pokaziť a agregát je teda maximálne spoľahlivý. Výkon 102 koní neznie zle, no pri motore bez turba to nie je žiadna sláva, ale opäť opakujeme, silnou stránkou tohto motora je jeho spoľahlivosť. Čo sa týka výbavy, hmlovky, autorádio, predné elektrické okná a klimatizácia, to je všetko, nič viac od výbavy tejto Octavie čakať nemôžete. No nenáročnému motoristovi iste poslúži ešte poriadne dlho. Tieto motory nemali problém absolvovať vyššie státisíce kilometrov a zelená Octavia má za sebou len 41 798 km. Za 16 rokov je to na Octaviu naozaj nič, mnohé to zvládnu za jediný rok. Ak by ste si povedali, že takéto auto bude stáť šialené peniaze, prekvapí naozaj milo. Jeho cena je len 5 900 € a takéto technicky nenáročné auto s nízkym nájazdom môže hockomu poslúžiť aj na celý život.

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Octavia po dôchodcovi ako nová za 5 900 €!