Parkovací sluha nabúral Ferrari za 3 500 000 eur!

V zahraničí bežne parkujú autá za milióny eur. Pri hoteloch často stoja najlepšie stroje planéty a dostaneš sa k ním najľahšie ak budeš pracovať ako parkovací sluha.

Parkovací sluha v ten deň netušil, že si počas výkonu svojej práce poriadne "zarobí" a neštastím nabúra nereálne drahý sautomobil.

Vzácne Ferrari v hodnote 3 500 000 eur doplatilo na dôveru v zamestnancov parkovacej služby. Mladý parkovací sluha nabúral vozidlo, ktoré skutočne nechceš poškodiť. Stalo sa tak pred očami majiteľa. 

Náklady na zaplatenie škody bude splácať niekoľko rokov. Ak existuje služba, ktorá je v zahraničí absolútne normálna a u nás sa neuchytila, je to určite parkovací sluha. V zahraničí úplne bežne v hoteloch a reštauráciách parkujú na to určení zamestnanci.

Aký je hlavný zmysel tejto služby? Nechať majiteľa, aby mohol opustiť vozidlo  a nemusel sa otravovať s parkovaním auta. Podzemné garáže a auto výťahy, môžu byť pre neskúseného vodiča poriadnou výzvou.

Pre zamestnancov je to bežná rutina a môžu sa tak vďaka tomu odviezť na mašinách, ktoré by nikdy nemali možnosť šoférovať. Drahé Ferrari, Lamborghini, Bentley a ďalšie, všetky tieto luxusné značky môžeš týmto spôsobom vyskúšať bez toho, že by si ich musel vlastniť. 

Háčik? Čo v prípade, že sa manévrovanie s cudzím automobilom nepodarí? V tom prípade máš vážny problém. Parkovací sluha uznávanej reštaurácie v Monaku zažil poriadne galeje potom, čo parkoval automobil bohatého dubajského klienta. 

LaFerrari je vzácne. V modrej farbe je ešte drahšie. Tento konkrétny exemplár stojí 3 500 000 eur. Podľa dostupných informácií neurobil zamestnanec reštaurácie pri parkovaní žiadnu chybu. Osudová chyba prišla až potom.

Parkovací sluha nechal automobil naštartovaný a nechal ho s otvorenými dverami stáť pri chodníku. Urobil základnú chybu. Zabudol ho zabrzdiť. Nedalo sa už nič robiť. Vzácne LaFerrari skončilo v skútroch stojacich pred ním. Stalo sa tak v tom najhoršom momente. Majiteľ práve prichádzal k svojmu vozidlu.

Na základe priloženého videa je ľahké vidieť, že k vážnejšiemu poškodeniu nedošlo. Napriek tomu netreba tejto mašine veľa a škoda sa môže vyšplhať na sumu 40 až 80 000 eur. Túto sumu by zamestnanec splácal roky, ostáva len dúfať, že má majiteľ dobrú poistku. Ako to dopadlo? Sleduj video. 

Zdroj foto: ferrari.comZdroj foto: ferrari.comZdroj foto: ferrari.com

Zdroj:  G-E Supercars@Youtube

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Parkovací sluha nabúral Ferrari za 3 500 000 eur!