425 € za výmenu oleja sa tomuto pánovi zdá málo!

Návšteva servisu je pri živote s autom jednoducho bežnou vecou. Je to ako pri návšteve doktora, človek sa len modlí, nech to nie je nič vážne. A nech to veľa nestojí. Pri modernejších autách navyše vyjdú už aj bežné úkony pomerne draho, pri starších autách je situácia o poznanie prívetivejšia. Opraviť ich vie aj šikovnejší kamarát, prípadne si čosi vie človek spraviť aj sám. Napríklad taká výmena oleja, ak si ju robíte sami, je to otázka oleja samotného, prípadne v servise pár desiatok € navyše. Ak by vás v servise pýtali za výmenu oleja 425 €, asi by ste neverili svojim očiam, tomuto pánovi to príde ako super cena.

Svet milionárov

Svet milionárov a miliardárov je pre bežných ľudí niečím celkom nepochopiteľným. V niečom takomto žije Manny Khoshbin, ktorý podniká v realitách a jeho zbierka áut skutočne vyráža dych. A to aj účty, ktoré za svoje autá platí, o ktorých sa rozrozprával na svojom YouTube kanáli.

Zdroj foto: musclecarandtrucks.com

V jeho zbierke sú klenoty ako Mercedes SLR McLaren, Bugatti či Pagani. Samé exotické skvosty, zbierku dopĺňa aj exkluzívny Ford GT, ktorý sa vyššie menovaným môže v mnohom smelo rovnať. Práve s týmto Fordom bol naposledy v servise, kde mu menili olej. Bežná vec, za ktorú si servis vypýtal po prepočte okolo 425 €. Pre normálneho človeka by šlo o nepríjemný šok, Manny si však pochvaľoval, ako neuveriteľne lacná výmena oleja bola. To je uhol pohľadu, milionár je totiž zvyknutý na úplne iné čiastky. Napríklad za výmenu oleja platí pri svojich ostatných autách výrazne viac. Za Mercedes SLR McLaren je to okolo 3 900 €, pri Pagani 5 900 € a pri Bugatti ťažko uveriteľných 23 500 €! V tomto kontexte sa okamžite čiastka 425 € za výmenu oleja pri Forde GT javí ako kvapka v mori. Nuž, ako môžeme vidieť, tak všetko na svete, vrátane cien môže byť maximálne relatívne.

Zdroj: youtube.com

Zdroj foto: musclecarandtrucks.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / 425 € za výmenu oleja sa tomuto pánovi zdá málo!