Extrémne rýchle kombi a nízke prevádzkové náklady?

Kto by nechcel rýchle, priestranné a pritom na prevádzku nenáročné auto? Azda každý. Len nájsť čosi takéto je ako hľadať ihlu v kope sena. Ak už aj nejaké auto človek nájde, obvykle ho časom zožerie prevádzka a ak je napríklad spotreba prijateľná, tak výkon je slušný, ale nie dychberúci. Je tu však Mercedes, ktorý všetko dokáže spojiť.

Jedno auto vládne všetkým!

Športiak, rodinné auto, kufor ako na sťahovanie, výkon superšportu a spotreba ako pri normálnom trojvalci? Sen? Nuž, Mercedes C63 AMG generácie W204 v prevedení kombi, ktorý sa objavil na portáli mobile.de. Na prvý pohľad nenápadné auto dokáže zastúpiť prakticky všetko mysliteľné. V kufri sa aj vyspíte počas festivalu a potom si môžete zajazdiť hoc aj na okruhu!

Zdroj foto: mobile.de

Tento Mercedes C63 AMG v striebornej farbe najskôr ohúri tým, čo má pod motorom. Ide o poriadny 6,2 litrový 8 valcový benzínový motor! To je čosi, čo sa dnes už nevidí. Jeho výkon činí 485 koní, takže naozaj štedrá poricia výkonu. Maximálka je 280 km/h a na 100 km/h sa dostanete už za 3,9 sekundy! To je hodnota, ktorou môžete konkurovať aj superšportom! Že vám toto nejde dokopy s nízkymi prevádzkovými nákladmi a prijateľnou spotrebou? Tá sa pohybuje na úrovni okolo 12 litrov benzínu na 100 km. To nie je úplne zlé, avšak v batožinovom priestore čaká prekvapenie. Na mieste rezervy sa nachádza nádrž na plyn, vďaka ktorému sú náklady na pohon porovnateľné so spotrebou okolo 6 litrov banzínu na 100 km! A to je na takýto výkon naozaj neuveriteľné.

Zdroj foto: mobile.de

Tento Mercedes poteší aj výbavou. Kožený interiér, navigácia, panoramatická strecha, mnoho príplatkovej výbavy. Navyše všetko je v super stave, podľa interiéru by ste možno tipovali, že má auto za sebou do 100 000 km. Kúsok z roku 2011 najazdil 199 000 km, navyše pred 32 000 km pribudla spomínaná prestavba na LPG a motor prešiel kompletnou generálkou, kedy bol kompletne rozobraný a prehliadnutý. Mercedes tak má pred sebou ešte dlhú budúcnosť. Cena? Tá je vyššia, 39 500 € nie je na 11 ročné auto práve najmenej. Ide ale o priestraný Mercedes so super výbavou, vysokým výkonom, obrovským batožinovýcm priestorom, nízkou spotrebou a navyše v skvelom stave. To sa už na cenu dá pozerať s väčším pochopením.

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Extrémne rýchle kombi a nízke prevádzkové náklady?