Bentley prinesie sedadlá ako v leteckej 1. triede!

Bentley je jednou z automobiliek, ktoré sa považujú za vrchol luxusu, ktorý môžete mať na štyroch kolesách. Bentley okrem luxusu priníša pre vodiča aj radosť z výkonu a jazdy, na svoje si prídu aj športovo založenejšie typy. Komfort je ale prvoradý. A aj keď sa to možno nezdá, úroveň sa dá posúvať stále ďalej. Napríklad tými najdokonalejšími sedadlami, aké kedy v aute boli.

Ako na masáži

V súčasných autách máme technológie, o akých sa nám ešte pred pár rokmi ani len nesnívalo. Už len taký autopilot bol ešte v nedávnej minulosti záležitosťou sci-fi literatúry. Iste, nie je stále dokonalý, no ide len o jednu z mála ukážok, kam sa moderné automobilky dnes dostali. Na úplne inej úrovni je aj komfort cestovania a hlavne pri prémiových automobilkách, ktoré cielia na tých najbohatších a najnáročnejších zákazníkov. O nových sedadlách informoval portál motor1.com.

Zdroj foto: motor1.com

Bentley je spojenie elegancie, luxusu a športového ducha do jedného auta. Pre predĺženú verziu svojho Bentley Bentayga pripravila automobilka exkluzívne sedadlá, od ktorých má naozaj vysoké očakávania. Predpokladá sa, že až polovica zákazníkov bude ochotná priplatiť si za nebývalý luxus. Tieto sedadlá sa volajú Air Seat Specification, čím je naznačené, že komfortom sa vyrovnajú, ba až predčia kreslá z prvých tried leteckých spoločností. Vyvinuté boli v spolupráci s chiropraktikmi, v 6 zónach dokážu vyvinúť tlak až na 177 miestach. Zmyslom toho je upraviť telo cestujúceho do najlepšej možnej polohy. Samozrejmosťou je masážna funkcia a plne automatický klimatizačný systém sedadiel, ktorý priebežne nastavuje teplotu s presnosťou na 0,1 stupňa Celzia. To je zárukou toho, že vždy si budete užívať presne zvolenú teplotu. Ak by ste stále mali problémy s nastavením správnej polohy sedadla, 22 smerov nastavenia musí uspokojiť aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Cena tohto skvostu nie je známa, ale určite to nebude nič z ríše bežných smrteľníkov.

Zdroj foto: motor1.com

Zdroj foto: motor1.com

Zdroj: motor1.com

Zdroj foto: motor1.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Bentley prinesie sedadlá ako v leteckej 1. triede!