Nejazdený luxus za ľudovú cenu.

Nájsť dnes auto takmer nejazdené, priestrané, dobre vybavené so zaujímavým motorom za dobrú cenu je takmer nemožné. Buď nájdete autá s veľmi vysokým nájazdom, nudným motorom, nízkou výbavou alebo za príliš veľa peňazí. Občas sa ale podarí nájsť takýto klenot, len sa musíte zmieriť s tým, že to nebude celkom bežné auto. Skôr pôjde o auto, ktoré bolo vo svojej dobe predajným prepapdákom. Napríklad tento Opel Signum.

Luxus, priestor, výkon. Nič z toho nestačilo.

V súčasnosti ponuku automobiliek prakticky všade obohacujú SUV-čká. Kedysi tomu tak nebolo a za vyššiu triedu sa považovali sedany. Skutočne rozmerné sedany, ktoré aj pri obyčajných značkách smelo konkurovali prémiovým automobilkám. Napríklad Opel so svojim modelom Omega cielil na BMW 5 a aj keď to znie nepredstaviteľne, mnohých presvedčil ku kúpe práve on. Po úspešnej Omege sa Opel rozhodol zariskovať. Predstaviť v prémiovej triede nový model, tento krát hatchback. Presne tak, typ karosérie, ktorá bola používaná hlavne pre malé mestské autá. Množstvo ľudí tomuto kroku predikovalo neúspech. A ten sa dostavil. Aj preto sa veľmi zaujímavý Opel Signum objavil na portáli mobile.de za mimoriadne zaujímavú cenu.

Zdroj foto: mobile.de

Ako sme spomínali, šlo o hatchaback. Navyše jeho dizajn bol všetko, len nie zaujímavý. Skrátka také úplne nudné auto. Devízou bol komfort, luxus a vnútorný priestor. A v tomto prípade aj motorizácia. 3,2 litrový 6 valcový benzínový motor je čosi, čo sa dnes už rozhodne nevidí. Jeho 211 koní nie je síce na šprintové preteky, avšak dostačuje to aj na svižnejšie jazdenie. Kúsok z roku 2003 je navyše dobre vybavený, palubný počítač, vyhrievané sedadlá, dvojzónová klimatizácia. Aj po 19 rokoch života sa dá výbava označiť za nadpriemernú. A rovnako aj stav. Exteriér má pár drobných škrabancov, interiér je však ako nový. Bodaj by aj nie, tento Opel Signum má za sebou len ťažko predstaviteľných 28 000 km. To je okolo 120 km, čo je naozaj takmer nič. Nuž a koľko teda zaplatíte za toto komfortné a luxusné auto v stave ako nové? 5 999 €. Je to naozaj veľmi málo, dôvodom je ale fakt, že Opel Signum nie je obľúbený. Ak by ste sa na neho nechali zlákať, počítajte s tým, že ho možno už nikomu nepredáte.

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Nejazdený luxus za ľudovú cenu.