Bugatti s výkonom 1 618 koní, majstrovské dielo!

Bugatti je dokonalou ukázkou toho, že aj sny môžu mať štyri kolesá. Je to stelesnenie túžby ľudstva po absolútnej rýchlosti, navyše zaujímavosťou je, že ide v podstate o koncernovú techniku. Bugatti Chiron je hotovou modlou všetkých milovníkov rýchlosti. Ak by ste si mysleli, že už aj tak dokonalé auto sa nemá kam posunúť, mýlite sa. Aj taký Chiron má ešte vylepšenú verziu s názvom Super Sport.

Viac koní ako všetky vaše autá dokopy

Radosť z jazdy konské sily nerobia. Na svete existuje množstvo áut, ktoré nemajú už taký výkon, no šoférovať ich je číra radosť. Napríklad taká Mazda MX-5. Bugatti bolo vždy predstaviteľom maximálneho výkonu a neustáleho prekonávania rýchlostných rekordov. Niektoré modely sú však nielen pekelne rýchle, ale aj štýlové. Napríklad ten, o ktorom informoval portál autoevolution.com.

Zdroj foto: autoevolution.com

Ide o Bugatti Chiron Super Sport. Na svete existuje ešte výkonnejšia verzia s náznom Bugatti Chiron Super Sport 300+, ktorý vznikol v limitovanej edícií iba 30 kusov. Táto edícia bola okamžite vypredaná. Tá “menej” atraktívna, Super Sport však vie taktiež zaujať. Má v sebe obmedzovač rýchlosti, no ten končí na hodnote, o ktorej v aute môžu bežní ľudia iba snívať. Obmedzovač na 440 km/h, to ani neznie ako z tohto sveta! Aj Bugatti Chiron Super Sport vznikol v limitovanej edícií 60 kusov a niektoré z nich sú hotové umelecké diela. Pod kapotou sa nachádza neskutočných 1 618 koní! Vďaka nim sa za 12,1 sekundy dostanete na šialených 300 km/h! Celé auto je v maximálnej možnej miere prispôsobené požiadavkám klienta, je tu špeciálna modrá modrá farba, čierne kolesá, interiér s bielou kožou a modrými doplnkami, napríklad modrým logom na volante. Toto je najrýchlejšie auto, aké môžete mať a iste vás zaujíma cena. 3 200 000 €, rovnako ako toto auto, aj cena je naozaj ako z ríše snov.

Zdroj foto: autoevolution.com

Zdroj foto: autoevolution.com

Zdroj foto: autoevolution.com

Zdroj: autoevolution.com

Zdroj foto: autoevolution.com

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Bugatti s výkonom 1 618 koní, majstrovské dielo!