Kúpil si Teslu, po 1 roku ju zhnusene poslal preč.

Tesla je dnes fenoménom. Na jednej strane je tu množstvo jej priaznivcov, na druhej hromada odporcov. Obe skupiny však majú jedno spoločné. Len málokto z nich má s Teslou aj reálnu skúsenosť. Bez ohľadu na to, kam patríte, by sme teda mali dať na tých, ktorí s nimi mali dočinenia. Napriek tomu, že si ich mnoho ľudí nevie vynachváliť, nájdu sa aj dnes už ex-majitelia, ktorí jej nedokázali prísť na chuť.

Otrasná kvalita a hromada nedorobkov

To, že Tesla nerobí celkom najkvalitnejšie autá niet pochýb, negatívnych skúseností s dielenským spracovaním týchto áut je plný internet. Nelícujúce diely, odpadávajúce súčiastky, nespoľahlivý autopilot. Všetko z toho nerobí Tesle najlepšie meno a spokojný práve nebol ani majiteľ vrcholnej verzie, o ktorého skúsenosti informoval portál autoevolution.com.

Zdroj foto: autoevolution.com

Tento pán si jednu Teslu kúpil už v roku 2016, šlo o Model S P90D, takže tiež to najlepšie, čo Tesla mala. Po nejakej dobe sa rozhodol prejsť ku konkurencií a vybral si BMW M8, s ktorým bol spokojnejší. Postupom času však na elektromobilitu nezanevrel, Tesla ho stále lákala. Preto si nedávno zakúpil to najlepšie, čo Tesla ponúka. Teda dosť pravdepodobne celkovo najlepší elektromobil na svete. Ide o Teslu Model S Plaid, novinku s kontroverzným dizajnom s hranatým volantom a beztlačidlovým interiérom. Prvotne bol nadšený. Futuristický dizajn skrátka zaujme každého, aj niekoho, kto mal tú česť vlastniť už niekoľko excelentných automobilov. Auto ako také však hodnotil príšerne, hlavne jeho kvalitu. Problémom bolo lícovanie dielov, vŕzganie v interiéri, nedokonalosti laku. Nepáči sa mu ani spomínaný volant a ovládanie auta bez tlačidiel. Je to síce štýlové, avšak nepraktické riešenie. Nepáčil sa mu ani imitovaný zvuk výfuku, slabé mu prišli aj brzdy, navyše nebol spokojný ani so službami v servise. Zahmlievali sa mu svetlá a kamery na aute, v servise mu jednoducho odvetili že je to proste normálne. Možno pri Tesle, žiadna iná automobilka ale niečo takéto za normálne nepovažuje. Aj kvôli tomu sa už po 1 roku rozhodol Tesly Model S Plaid zbaviť. A kúpil si jednoducho auto, ktoré mu poskytne všetko, čo chce. BMW M5 s poriadnym 8 valcovým motorom. A je to pritom človek, ktorý sa pre elektromobilitu v podaní Tesly nadchol, dal jej šancu a to rovno 2 krát. Nuž, očividne ďalší dôkaz, že Tesla na tom úplne najlepšie nie je a dokáže sklamať aj tých, ktorí si vyberú jej top model.

Zdroj foto: autoevolution.com

Zdroj foto: autoevolution.com

Zdroj: autoevolution.com

Zdroj foto: autoevolution.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Kúpil si Teslu, po 1 roku ju zhnusene poslal preč.