Ferrari odmieta Justinovi Bieberovi predať svoje autá!

Ferrari je automobilkou, ktorá robí autá, ktoré sú setelesnením sna miliónov ľudí na celom svete. Vyrábajú autá, ktoré sa preslávili svojimi jazdnými vlastnosťami, vášňou a emóciou, ktorú svojmu vodičovi za volantom dávajú. Ferrari si samozrejme nemôže dovoliť každý, no Ferrari nemôže mať ani každý, kto si ho dovoliť môže. Presvedčilo sa o tom už množstvo celebrít, ktoré pre Ferrari neboli dostatočne reprezentatívne a teraz sa ku nim pridal aj Justin Bieber.

Ferrari len pre vyvolených

Ferrari je automobilkou, ktorá si môže dovoliť ísť v istých veciach proti prúdu. Dnes je naozaj náročná doba a automobilky sú radi za každé jedno predané auto. Niet sa čomu čudovať, ceny áut extrémne stúpajú, stúpa aj inflácia, celý svet je extrémne nestabilný a každú väčšiu investíciu si človek musí starostlivo rozmyslieť. Ferrari to však tak celkom nerobí. Talianska automobilka si dovolí aj poriadne drahé auto nepredať tomu, komu nechce. Podľa portálu marca.com sa aktuálne dostal do nemilosti svetoznámy spevák Justin Bieber.

Zdroj foto: sasatimes.com

Čím takým sa previnil? Nuž, Ferrari sleduje, ako sa prezentujú majitelia ich áut na verejnosti, respektíve ako sa ku svojim autám správajú. Talianska automobilka chce, aby sa jej zákazníci prezentovali ukáznene a s rešpektom pristupovali aj ku svojim autám. Napríklad extrémne úpravy či lakovania, to sú veci, ktoré sú pre Ferrari tŕňom v oku a majiteľ takéhoto auta je razom v nemilosti jednej z najlegendárnejších automobiliek všetkých čias. Justin Bieber si pred časom zakúpil Ferrari 458 Italia, ktoré nedavno zveril americkej spoločnosti zauoberajúcej sa tuningom, West Coast Customs. Úprava bola pomerne razantná. Kompletné prelakovanie na modrú farbu, množstvo drobnejších vizuálnych úprav, nové čierne tuningové kolesá. To sa Ferrari vôbec nepáčilo, rovnako ani to, že Bieberove Ferrari sa objavilo odparkované pri nočnom klube. Aj kvôli tomu Ferrari pridalo známeho speváka na svoj black list, na ktorom sú tí, ktorým Ferrari už svoje autá nepredá.

Zdroj: marca.com

Zdroj foto: sasatimes.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Ferrari odmieta Justinovi Bieberovi predať svoje autá!