VIDEO: lietajúca Tesla, takýto skok sa len tak nevidí!

Rýchle autá majú svojich priaznivcov po celom svete. Všade je ale stelesnením rýchleho auta čosi iné. V Japonsku napríklad Honda NSX, v Taliansku nejaké rýchle Ferrari, v Anglicku Aston Martin, v USA zas Mustang. Taká Tesla je však univerzálom, teda ak sa bavíme o elektromobiloch. Iste, je to pochopiteľné, nakoľko je to najpopulárnejší a najrozšírenejší elektromobil, navyše so solídnou dynamikou. Ukážeme vám však spôsob, akým sa ju rozhodne nevyplatí používať.

Lietadlo menom Tesla

Teslu Model S iste poznáte. Niekoho na nej zaujme skôr to dobré a revolučné, iného zas to horšie, spojené hlavne s nekvalitou tohto auta. Dizajnovo je však naozaj vydarené a dynamicky je na tom taktiež veľmi dobre. Popularite sa teší pochopiteľne hlavne v USA, kde vzniklo aj bizarné video, ktoré na svoj YouTube kanál dal užívateľ Alex Choi.

Zdroj foto: carthrottle.com

San Francisco je mestom, ktoré je pre množstvo cestovateľov snom. Západné pobrežie USA ponúka nepreberné množstvo zaujímavých možností trávenia času. San Francisco však má navyše aj svojskú atmosféru. A kopce. Šialene strmé kopce. Práve tie hrali hlavnú rolu pri tomto extrémnom nápade. Autor videa sa na požičanej Tesle Model S vydal na zraz vozidiel, kde stretol človeka, ktorý mu ukázal video zo San Francisca, kde sa ktosi s Teslou rozhodol v rýchlosti na miestnych kopcovitých cestách skočiť. To sa mu zapáčilo a povedal si, prečo neskočiť ešte ďalej a vo väčšj rýchlosti. Dopočuli sa o tom aj ostatní účastníci zrazu a vydali sa na vhodné miesto. A výsledok stál za to, Tesla Model S tu doslova dostala krídla, veď posúďte sami! Po dopade však Tesla poškodila odstavené auto, spravila poriadny neporiadok po náraze do odpadkových košov, nič vážnejšie sa však nestalo. A to je pri pohľade na video takmer zázrak, takýto let Tesly sa len tak nevidí.

Zdroj: youtube.com

Zdroj foto: carthrottle.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / VIDEO: lietajúca Tesla, takýto skok sa len tak nevidí!