BMW M4 v pútavom Individual Wildberry laku za 5 000 eur!

Tvoje nové BMW 4 Series môže žiariť v novom unikátnom laku. Nechaj zažiariť túto výnimočnú mašinu vo farbe Individual Wild Berry.

Jedným z najlepších a najchrumkavejších prekvapení značky BMW je určite špeciálna divízia. Úpravy programu Individual si okamžite zamiluješ. Zatiaľ čo väčšina nadšencov BMW pozná jedinečné ponuky katalógu Individual, existuje veľa zákazníkov, ktorí o týchto úpravách netušia. Rovnako existujú veľké množstvo vodičov, ktorí by tieto úpravy túžili mať, ale nemôžu si ich kvôli vysokej cene dovoliť. Pre tých je tu teraz možnosť ako si svoje BMW upraviť podľa vlastných predstáv a personalizovať vzhľad mašiny s investíciou okolo 5 000 eur.

Na scénu sa hlási jedinečný lak a kožené doplnky z rozsiahleho katalógu úprav BMW Individual. Áno, možno sa jedná o jednoduché zmeny imidžu, efekt je však zaručený. Posúď sám. Lak Wild Berry stojí za pohľad. Osloví ťa jeho magická schopnosť priťahovať pohľady. Hra modrej, zelenej a fialovej farby oslní aj diváka, ktorý BMW nemusí.

Fialová metalická farba ponúka kombináciu luxusu a športového charakteru BMW M4. Fabian Poss z Autohaus Wormser zastúpenia značky BMW v Nemecku zdieľa svoje vlastné fotografie BMW M440i xDrive lakovaného v metalíze Wild Berry. Fotografie si okamžite získali celosvetovú pozornosť. Nie je tento lak nádherný?

Farba Wild Berry je podľa Fabiana špeciálna a BMW Individual tento štýlový spôsob zmeny imidžu ponúka za príplatok 5000 eur. Na okorenenie dostane interiér vozidla aj kvalitné celokožené čalúnenie BMW Individual Merino Black. Tento bonbónik je v ponuke za príplatok 4 350 eur. Nechýba ani Shadow Line Extended, ktorá do auta prináša pekné kontrastné čierne detaily. Elegantný vzhľad dopĺňajú tónované sklá a 19-palcové disky kolies z ľahkej zliatiny v dvojlúčovom dizajne 797 M.

Všetky tieto funkcie sa spájajú s vysokou cenovkou. Čo z toho vyplýva? Toto BMW M440i xDrive z roku 2021 v „divokej čerešni“ môže byť tvoje za 87 420 eur. Je čas dosnívať a ostať s nohami pri zemi. Stačí nakoniec aj pôsobivý odtieň laku? Nech sa páči, pýtaj sa u tvojho predajcu na program Individual. Ešte pred plačom za nevyužitým potenciálom tejto mašiny malá inšpirácia k šetreniu. Tento model ponúka top motor BMW. Pod kapotou dostal priestor 3,0-litrový preplňovaný agregát B58 s výkonom 382 koní. Nový 48-voltový elektrický systém pridáva k výkonu 11 konských síl. Namiesto manuálu výkon na kolesá prenáša osemstupňová prevodovka ZF. Na záver akcelerácia. BMW Monštrum zrýchli z 0 na 100 km/h za približne 4,6 sekundy.

Zdroj foto: bmwblog.comZdroj foto: bmwblog.comZdroj foto: bmwblog.comZdroj foto: bmwblog.com

Zdroj foto: bmwblog.comZdroj foto: bmwblog.comZdroj foto: bmwblog.comZdroj foto: bmwblog.comZdroj foto: bmwblog.com

Zdroj: bmwblog.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / BMW M4 v pútavom Individual Wildberry laku za 5 000 eur!