Audi A3 s 800 koňmi pod kapotou!

Mať auto s hromadou koní pod kapotou chcel alebo chce iste každý. Vysoký výkon ľudí totiž fascinoval odjakživa. Rýchlosť a zrýchlenie, ten pocit človek pochopí až vtedy, keď ho zažije. Nie každý však má na Bugatti či Ferrari. Občas sa objaví upravená verzia obyčajnejšieho auta, ktorá výkonom schová do vrecka aj omnoho známejších konkurentov zvučnejších mien. Napríklad toto kompaktné Audi A3 s pekelným výkonom.

Keď je dobré auto dokonalým

Audi A3 je bezpochyby veľmi dobrým autom. Milovníci rýchlejšej jazdy uprednostňujú model RS3, ktorý máme pred sebou aj v tomto prípade. Tento konkrétny kúsok sa objavil na portáli marktplaats.nl. Ide o červené Audi RS3, ktoré bolo už samo o sebe veľmi fajn. Pod kapotou sa sériovo nachádzal 3,2 litrový 6 valcový motor. Ten je mimoriadne obľúbený medzi úpravcami, nakoľko sa dá ladiť až do šialených hodnôt.

Zdroj foto: marktplaats.nl

Tento motor sa údajne dá naladiť až na 1 000 koní, tento kus má v sebe ukryté stádo 800 koní. Majiteľ auto potešil novými karbón-keramickými brzdami a dvojspojkovou automatickou prevodovkou. Motor je prepracovaný od základu, nové sanie, chladenie, výfuky, sériové tu nie je prakticky už nič. 800 koní je dosť na to, aby sa podľa majiteľa akcelerácia vyrovnala takému Bugatti Veyron! Prerábka čosi stála. Údajne tieto zmeny vyšli na 70 000 €, majiteľ toto Audi RS3 s výkonom 800 koní predáva za 31 000 €! Takže omnoho lacnejšie ako suma, ktorú zhltli len samotné úpravy. Iste, auto má za sebou 50 000 km, to však tiež nie je nejako extra veľa. Za relatívne rozumné peniaze môžete mať auto s diabolským výkonom.

Zdroj foto: marktplaats.nl

Zdroj foto: marktplaats.nl

Zdroj foto: marktplaats.nl

Zdroj: marktplaats.nl

Zdroj foto: marktplaats.nl

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Audi A3 s 800 koňmi pod kapotou!