18 ročné Audi s 365 000 km za 25 000 €!

Audi je automobilkou, ktorá milovníkov rýchlych áut spája aj rozdeľuje. Niekto Audi miluje a pokladá ho za vrchol automobilového priemyslu, pre niekoho iného je to len predražený VW s iným logom. Každopádne má v ponuke aj šialené kúsky, ktoré berú dych dodnes. Napríklad rýchle kombi Audi RS6, ktoré v každej generácií prináša skvelý pomer výkonu a praktických vlastností.

Výkon, ktorý ohúri aj dnes!

Audi A6 je každou svojou generáciou pomerne dobre predávaným autom. Aj verzie Avant, ktoré vďaka karosérií kombi poskytnú ešte viac vnútorného priestoru. Nuž a ostrá verzia RS6 je na tom výkonnostne ešte lepšie, až tak, že nechá v prachu aj na pohľad ostrejšie autá. A to aj v prípade, ak ide o niekoľkoročné auto. Jeden kúsok sa objavil na portáli mobile.de.

Zdroj foto: mobile.de

Ide o Audi RS6 z roku 2003, má tak za sebou už 18 rokov. Ide o kúsok, ktorý mala na starosti divízia Audi Exclusive, ktorá modifikovala tie najzaujímavejšie modely na mieru. Je tu upravená maska chladiča, rôzne detaily, v interiéri je zaujímavá hnedá koža, výbava je maximálna. Špičkový je aj výkon, pod kapotou sa nachádza 4,2 litrový 8 valcový motor s dvojicou turbodúchadiel, ktorý produkuje až šialených 450 koní! To aj dnes zarezonuje v ušiach, zvuk poriadneho 8 valca je aj v súčasnosti balzamom na duši.

Zdroj foto: mobile.de

Tento konkrétny kus sa vyznačuje naozaj vysokým nájazdom, ten činí 364 999 km. Na takéto auto je to fakt poriadna porcia, predsa len servisovať Audi s 8 valcovým motorom muselo byť šialene drahé. A majiteľ nechal neskutočné peniaze aj na palivo, pri priemernej spotrebe 15 litrov benzínu na 100 km pri ľahkej nohe to pri aktuálnych cenách činí okolo 77 000 €! To je viac ako 350 € mesačne len na palivo! Auto je aj napriek poriadne vysokému a nezvyklému nájazdu vo veľmi dobrom stave, pomerne vysoká je aj jeho cena. Tá činí 24 999 €, čo je na 18 rokov staré Audi naozaj dosť, stále však ponúkne nadštandardný výkon, skvelé úžitkové vlastnosti a komfort, ktoré sú vskutku bezprecedentné.

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / 18 ročné Audi s 365 000 km za 25 000 €!