Auto ako Ronaldo môžete mať aj vy. Len čosi stojí!

Autá sú prioritne určené na prepravu z bodu A do bodu B, no pre mnohých ide aj o záľubu či ukážku prestíže a spoločenského statusu. K tomu poslednému využívajú autá hlavne zámožní ľudia, podnikatelia, politici, športovci. Tí najslávnejší majú autá ako z iného sveta, príkladom je aj slávny Christiano Ronaldo. Áut má hromadu, najnovšie si vybral kúsok, z ktorého bude na svete len 10 kusov. A jeden z nich si môžete kúpiť tiež, ak na to máte.

Ďalší kúsok do zbierky

Christiano Ronaldo je jedným z najslávnejších futbalistov sveta, rovnako aj jedným z najbohatších. A to je vidieť aj na jeho vozovom parku. Ferrari, McLaren, Bugatti, to sú mená pre bežného smrteľníka takmer nepredstaviteľné, pre Ronalda ide o autá, ktoré má v garáži tak, ako vy svoj bicykel. O jeho najnovšom prírastku informoval portál novusauto.nl.

Zdroj foto: novusauto.nl

Novinkou vo futbalistovej garáži je Brabus G V12 900, čo je v podstate namakaný Mercedes G. Pod motorom je hotové monštrum, 6,3 litrový 12 valcový motor disponuje výkonom šialených 900 koní. To je hromada aj na superšport, v tomto prípade sa jedná o robustné SUV s aerodynamikou tehly. Práve vďaka výkonu sú dynamické parametre tohto kolosu ako z ríše snov, 100 km/h za 3,8 sekundy bola ešte pred pár rokmi nedosiahnuteľná méta aj pre superšporty. Maximálka? 280 km/h! A k tomu totálny luxus, komfort, koža, skrátka auto hodné superhviezdy. Tento konkrétny kúsok z celkového množstva 10 vyrobených kusov má za sebou už pár kilometrov, doslova je to ale pár. Konkrétne 209 km, čo je v zásade ničím. S cenou je to už horšie, tá je ako z inej dimenzie. 1 080 000 € si za auto môže dovoliť dať len hŕstka vyvolených. Je to minimálne zaujímavá ukážka sveta, v ktorom žijú tí najbohatší z nás.

Zdroj foto: novusauto.nl

Zdroj foto: novusauto.nl

Zdroj foto: novusauto.nl

Zdroj foto: novusauto.nl

Zdroj: novusauto.nl

Zdroj foto: novusauto.nl

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Auto ako Ronaldo môžete mať aj vy. Len čosi stojí!