Tento Mercedes S jazdil len 54 km mesačne! Stroj času na predaj.

Na predaj sa občas objavujú hotové klenoty, ktoré sú takmer ako nové. Niekedy ich ľudia kupujú so zámerom užívať ich naplno, niekedy sa im však zmení situácia a auto musia posunúť ďalej. Avšak ak si niekto kúpi za šialené peniaze jedno z najlepšie vybavených áut prémiovej automobilky, je predpoklad, že ho bude využívať naplno. V tomto prípade tomu tak nebolo a na predaj sa objavil hotový klenot.

Etalón triedy

Týmto unikátnym kúsok je biely Mercedes S 600 L. Ide o predstaviteľa tej najluxusnejšej triedy, navyše ešte v predĺženej verzií. Luxusný koráb sa nachádza na portáli mobile.de a určite si zaslúži pozornosť. Ide síce o kúsok z roku 2006, má tak za sebou už 15 rokov, avšak stále nejde o zastaralý model. Táto generácia Mercedesu S sa totiž vyrábala až do roku 2013. Nuž a začneme tým najlepším, čo je je stav. Ten je naozaj výnimočný, niet sa ani čomu čudovať. Tento Mercedes S 600 L má za sebou len 9 767 km. To za 15 rokov znamená v priemere len okolo 54 km mesačne! Dokonalý servis je samozrejmosťou, toto je skrátka nové auto!

Zdroj foto: mobile.de

Čo sa týka výkonu, tak ten je dychberúci. Pod kapotou totiž buble 5,5 litrový 12 valcový biturbo motor s výkonom 517 koní! Zaujímavosťou je, že konkurentom z nových áut je v podobnej cene taká Škoda Superb s motorom 1,5 TSI. Tomu sa povie poriadny rozdiel, čo poviete? Napriek svojmu veku je tu stále výbava, ktorá je aj v dnešnej konkurencií nadpriemerná. Nuž a cena? 34 900 €, čo je na takýto klenot viac než dobrá cena, hlavne s prihliadnutím na to, že auto stálo ako nové okolo 240 000 €. A necelých 10 000 km je pri takomto aute vážne nič.

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Tento Mercedes S jazdil len 54 km mesačne! Stroj času na pre...