Mulliner ponúkne pre Bentaygu výber zo sto obkladov

Bentley Bentayga len nedávno prešiel modernizáciou a novinky si pre toto auto pripravila aj individualizačná skupina automobilky s názvom Mulliner. Nová ponuka je naozaj rozsiahla a neobmedzuje sa len na vonkajšiu farbu, Mulliner dokáže splniť aj ťažšie požiadavky.

V podstate sa dá povedať, že sú až tisícky kombinácií, ktoré môže budúci majiteľ exkluzívneho SUV vybrať. Na výber sú rôzne kombinácie interiéru, rôzne obklady, personalizované prešívanie a v ponuke figurujú aj rôzne výpne dverí.

Foto: Mulliner by Bentley

Zvonka je možnosť zvoliť 26 farebných odtieňov, ktoré sú nad rámec klasickej ponuky. A už tá je celkom bohatá. Tieto farby nanášajú najmodernejší roboti a niektoré časti sú lakované ručne, pekne klasicky striekacou pištoľou.

Mulliner rozširuje aj ponuku čalúnenia interiéru o 27 rôznych verzií a to ešte nerátame možnosti prešívania vlastným motívom. Dokonca dokážu vyjsť v ústrety zákazníkovi, ktorý chce aj nejakú šialenú kombináciu interiéru.


Foto: Mulliner by Bentley

Ale najväčší extrém prichádza pri pohľade na to, koľko druhov obloženia prístrojovej dosky a iných častí interiéru ponúka táto divízia Bentley. V stovke druhov je okrem klasických drevených aj niekoľko lakovaných, ale aj kamenných obkladov. To znamená, že aj v tejto sfére si naozaj vyberie každý.

Len pre pripomenutie, Bentayga po facelifte úplne zanevrela na naftové motory a sústredí sa na benzínové agregáty. Stále však ponúka možnosť zvoliť plug-in hybrid. Facelift tiež priniesol nové tvary do interiéru a zvonka je tou najväčšou zmenou nový tvar zadných svetiel kopírujúci tie na modeli Continental GT.


Foto: Mulliner by Bentley

Zdroj: Autobazar.sk
Zdroj foto: Mulliner by Bentley

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Mulliner ponúkne pre Bentaygu výber zo sto obkladov