Lak tohto auta stojí 850 000 €!

V súčasnej dobe je stále viac ľudí, ktorí auto neberú len ako približovadlo pre presun z bodu A do bodu B. Mnohí si autami plnia svoje dávne sny a štvorkolesový miláčik je pre nich doslova členom rodiny. Upraviť si svoje vysnívané auto k dokonalosti však čosi stojí. Výber najrôznejšej príplatkovej výbavy je nekonečný, no všetko čosi stojí. Napríklad taký lak. Prvok, ktorý vám nijak nezvýši výkon ani komfort, dokonca ho pri jazde ani nevnímate. Avšak robí dojem z celého auta a môže stáť nezmyselné peniaze!

Lak za cenu luxusnej vily!

Za takmer 850 000 € si môžete kúpiť obrovskú luxusnú vilu, ktorá bude spĺňať v podstate akékoľvek požiadavky. Alebo si za ňu kúpite lak na auto, za ktoré ešte musíte navyše zaplatiť. Je jasné, že takúto exkluzivitku nedoprajete nejakej Fabií. Portál motor1.com informoval o totálnej chuťovke. Pán Hezy Shaked je zakladateľom úspešnej odevnej značky a milionárom, ktorý si obľúbil značku Bugatti. V jeho zbierke je hneď niekoľko kúskov ako z ríše snov. Veyron, Chiron, Vision Gran Turismo či Bugatti Divo, ktoré je považované za najdrahšie auto sveta vôbec. Bodaj by nie, Bugatti si za neho pýta 5 miliónov € a v roku 2018 sa po svojom uvedení vypredalo do 10 minút.

Jeho majiteľ sa rozhodol dopriať mu úplne exkluzívnu starostlivosť. Oslovil Bugatti so žiadosťou o vytvorenie unikátneho laku, aký nemá nikto iný na svete. Chcel mať auto s diamantovýcm vzorom, ktorý by sa tiahol celou karosériou a zároveň ju vhodne dopĺňal. Naozajstná dizajnérska výzva vytvoriť čosi, s čím by bol spokojný a čo by splnilo jeho náročné predstavy. Samotné Bugatti bolo z návrhov údajne už natoľko zúfalé, že chcelo z celého projektu vycúvať. Nesklamali by však svojho top zákazníka a návrhu, testovaniu a skúšaniu na prototoypoch venovalo neskutočného 1,5 roka! Ďalších 6 mesiacov trvala výsledná realizácia, pre Bugatti šlo o mimoriadne špecifickú výzvu. Po 2 rokoch však dodalo hrdému majiteľovi jeho Bugatti Divo s prívlastkom Ladybug. Je to naozajstné umelecké dielo, ktoré je hodné obdivu. Bodaj by aj nie, cena za exkluzívny lak je po prepočte takmer 850 000 €! Touto šialenou cenou sa iste zapíše aj do Guinessovej knihy rekordov, bude tak pýchou nielen pre šťastného majiteľa ale aj pre samotné Bugatti.

Zdroj: motor1.com

Zdroj: motor1.com

Zdroj: motor1.com

Zdroj: motor1.com

Zdroj: motor1.com

Zdroj foto: motor1.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Lak tohto auta stojí 850 000 €!