Najrýchlejšie Barbie auto je tento ružový Chiron Alice

Bugatti Chiron je bez pochýb najrýchlejším autom na svete. Dobre, sú pokusy aj iných výrobcov, ale Bugatti ešte toto príliš neriešilo. Je ale jasné, že v prípade pokusu by Chiron skončil s vyššou cifrou ako Koeningsegg Agera RS. A pritom je s ním možné úplne bez problému jazdiť po Monaku stále dokola.

Okrem toho, že je teda Chiron naozaj rýchly, ponúka aj veľa možností komfigurácie a individualizácie. Bugatti ponúka možnosť vybrať si akúkoľvek farbu. Ale často je kombinácia, svojim spôsobom, celkom normálna. Jeden z najnovších takto konfigurovaných kúskov má však sfarbenie zadnej časti do ružova a prednej do biela. Máme pocit, že tento kus ostane jediný a niekto ďalší sa o takúto kombináciu pokúšať nebude.

Foto: Bugatti

Tento kus si zákazník objednal u dílera H.R. Owen v Anglicku. Táto farba je pre Bugatti novinkou a na žiadnom inom aute nebola použitá. Toto až také prekvapivé nie je. Vnútro má rovnakú farebnú schému, akurát ružové sú švy prešívania a logá s nápisom Alice. Farba interiéru však nie je prísne biela, má sivý odtieň Gris Rafale. Ale zatiaľ nevieme kto tá Alice je, ale auto bude mať fakt superrýchle.


Foto: Bugatti

Ken Choo, ktorý riadi dílerstvo, kde sa toto Bugatti predalo povedal: „Sme poctení, že hráme takú významnú úlohu pri spojení nášho zákanzíka s jeho Chironom Sport. Zákazníci prišli k nám a s ideou ako by mali vyzerať ich vysnívané Bugatti Chiron a sme radi, že vďaka obrovskému katalógu príslušenstva sa nám podarilo tento sen zhmotniť. Je zážitok vidieť ako je každý Chiron iný a zákazník každému dodá svoj vlastný štýl.“


Foto: Bugatti

Len aby sa nezabudlo, Chiron má pod kapotou v strede 8-litrový motor W16 so štyrmi turbami a výkonom 1103 kW (1500 k). Bugatti teda dokáže splniť prianie každému, kto chce akúkoľvek šialenú farebnú kombináciu. Aj keď, Alice až takou šialenosťou nie je.


Foto: Bugatti

Zdroj: Autobazar.sk
Zdroj foto: Bugatti H.R.Owen

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najrýchlejšie Barbie auto je tento ružový Chiron Alice