Dokonalé Lamborghini z 90-tych rokov na predaj ako nové!

Lamborghini je autom, ktoré bolo snom milovníkov rýchlych áut už pred desaťročiami. A platí to aj dodnes. Lamborghini však bodovalo hlavne v 90-tych rokoch. Jeho charakteristické hranaté tvary boli symbolom nedostiahnuteľného superšportu. Rokmi sa z neho rozhodne nestalo dostupné auto a jedno extrémne vzácne Lamborghini sa po 30 rokoch objavilo na predaj.

Dokonalý stroj času

Staršie autá s minimálnym nájazdom sa občas objavia na predaj. Niekedy ide o bežné autá, väšinou však o mimoriadne zaujímavé kúsky. A niekedy ide o brutálne klenoty, hodné pozornosti. Medzi ne sa radí aj toto Lamborghini Contach 25th Anniversary. Krásny červený kúsok sa objavil na portáli mobile.de.

Zdroj foto: mobile.de

Tento kúsok pochádza z roku 1990 má za sebou už viac ako 30 rokov! To je naozaj automobilový kus histórie. Ako je zrejmé z názvu, kúsok vznikol pri príležitosti 25 rokov od vzniku automobilky. Je to jeden z limitovanej edície 657 kusov. Nie je známe, koľko sa ich dochovalo, no toto bude iste jeden z najzachovalejších. Prečo? Má za sebou len 278 kilometrov! Všetky z nich Lambo najazdlilo len pri servisných presunoch. Majiteľ ho tak mal len pre radosť. Interiér je rovnako zachovalý ako exteriér. Ide o dokonalý návrat do 90-tych rokov. Béžová koža a čierne plasty, to bola kombinácia, ktorá vtedy jednoducho letela. Nuž a cena? Vzhľadom na exkluzivitu tohto auta je pochopiteľná. 680 000 €, takže nič pre bežného smrteľníka. Na druhej strane, videli ste niekedy bežnému človeku parkovať pred panelákom Lamborghini?

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Dokonalé Lamborghini z 90-tych rokov na predaj ako nové!