Nová Kia Sportage prejde razantnou zmenou dizajnu

Na poli profesionálnych náčrtov nadchádzajúcich modelov je niekoľko umelcov, ktorých majstrovské diela vykresľujú novinky v perfektnom svetle. Takým prípadom je nový vzhľad Kie Sportage z ruského portálu kolesa.ru.

Úprava priniesla nové tvarové línie, ktoré autor čerpal z tvarov maskovaných prototypov. Ak očakávaš minimálne zmeny, nemáš pravdu. Ide o výrazné zmeny a nové črty „tváre.“ Zmeny sú dosť radikálne na to, aby si tento návrh novej Kie Sportage získal pozornosť.

Už staršie obrázky naznačovali podobné tendencie dizajnu. S výslednou skicou z Ruska sa podobajú, takže im nemožno len uveriť. Ak toto bude podoba novej populárnej Kie Sportage, získa si toľko pozornosti, ako tieto návrhy.

Kia Sportage je vlastne dvojičkou Hyundaiu Tucson. Podobne ako súrodenec, prichádza aj dvojča s razantnými zmenami dizajnu. Tvary aj motorizácie sú viac ako zaujímavé. Sportage ponúkne hybrid, plug-in hybrid a aj mild-hybrid verziu, ktorá má veľký potenciál, že osloví moderného vodiča s priemerným budgetom. Samozrejmosťou budú rôzne druhy pohonu. Zákazník si vyberie predný pohon alebo 4x4 pohon. Ďalšou voľbou bude využitie manuálnej alebo automatickej prevodovky. Ako sa ti tieto vydarené „rendering“ návrhy finálnej podoby páčia? Podeľ sa s nami o svoj názor v komentároch.

 

Kia SportageZdroj foto: kia.comKia SportageZdroj foto: kia.com

Zdroj: kia.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Nová Kia Sportage prejde razantnou zmenou dizajnu