Najlacnejšie predĺžené luxusné BMW nemá ani 5 metrov!

Luxusné autá sú charakteristické nielen komfortom a maximálnou výbavou, ale aj rozmermi. Nie je ničím nezvyčajným vidieť z nich aj predĺžené verzie. Napríklad také predĺžené BMW 7. Menšie autá špeciálne dlhé verzie obvykle nemávajú, veľkou raritou je Octavia prvej generácie. Nuž a teraz sa na niektorých trhoch dočká predĺženej verzie aj BMW 3.

Luxus v malom za rozumnejšie peniaze

BMW rad 3 je veľmi obľúbené. Niet sa čomu čudovať, stále je to BMW so všetkým luxusom a prestížou, vďaka menším rozmerom je zábavné na ceste a je výrazne dostupnejšie ako rad 5. V Číne a Indií sa na trh dostáva aj luxusná predĺžená verzia radu 3. Informoval o nej portál carwale.com.

Zdroj: hashtagbulletin.com

Toto BMW 3 nesie honosný prívlastok Gran Limousine. Predmetné BMW bolo predĺžené o 12 cm a jeho celková dĺžka činí 4,83 metra. Na pomery luxusných áut tak ide stále o pomerne kompaktné riešenie. A vcelku pôsobivé. Pod kapotou sa bude nachádzať 2 litrový benzínový štvorvalec s výkonom 258 koní, vďaka ktorým dosiahne 100 km/h len za 6 sekúnd! Ak máte radšej naftu a nižšiu spotrebu, naftový dvojliter poháňa stádo 190 koní a 100 km/h zvládne za 7 sekúnd. V oboch prípadoch tak ide o naozaj svižné motorizácie. Čo sa týka výbavy, záujemca má na výber z 2 smerov. Buď bude inklinovať skôr ku komfortu pri voľbe výbavy Luxury Line, alebo sa zameriate skôr na agresívnejší dizajn vďaka paketu M Sport First Edition, ktorej súčasťou je aj športový bodykit. Nuž a cena? Na BMW 3 pomerne vysoká, no vzhľadom na to, že ide o špeciálnu predĺženú verziu tak sa dá pochopiť. V prepočte ide o 58 000 €. Treba však uznať, že na indický trh je to poriadna pálka, svojich kupcov však iste nájde.

Zdroj: hashtagbulletin.com

Zdroj: hashtagbulletin.com

Zdroj: carwale.com

Zdroj foto: hashtagbulletin.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najlacnejšie predĺžené luxusné BMW nemá ani 5 metrov!