BMW s touto sériou M4 stavilo na spoluprácu s odevnou značkou

BMW M4 vyvolalo vlnu vášnivých reakcií už pri svojom predstavení. Dôvod je jednoduchý, predná maska chladiča, charakteristické ľadvinky sú extra vysoké a rovnaký predok má aj M3. Pre väčšiu atraktivitu kupé si automobilka pripravila špeciálnu sériu, ktorú vytvorilo s odevnou značkou Kith.

Limitovaná edícia Kith má ako základ výkonnejšiu verziu kupé, teda M4 Competition. Kým spočiatku to vyzeralo, že táto verzia bude len na prilákanie pozornosti, tak to je omyl, celkovo vznikne 150 kusov veľmi špeciálnej zostavy vozidla.

M4 Competition x Kith Limited Edition má na streche štylizované logo odevného výrobcu, ktoré pripomína M-kové logo pekne s trikolórou. Rovnaké logo sa dostalo aj na veko kufra, kde býva bežne reálne označenie modelu.

Foto: BMW

Aj v interiéri sa na logo našlo miesto na športových sedadlách. Znova ich nahradil nápis označujúci túto sériu. Práve v interiéri sa ešte viac prejavuje prítomnosť odevnej značky. Špeciálne povrchy koženého čalúnenia sú nielen na sedadlách, ale aj na lakťovej opierke. Inak sedadlá sú tie najextrémnejšie, ktoré automobilka ponúka a čierne stredy dopĺňajú prvkami, kde je čalúnenie modré a červené. Tie farebné prvky však môže nahradiť čierna pre tých, čo majú trocha introvertnejší stav.


Foto: BMW

V ponuke bude viacero farieb karosérie, všetky tri matné, čiernu, tmavosivú a bielu. Pohonná jednotka sa nezmenila. Má výkon 375 kW (510 k) a stále trojlitrový radový šesťvalec. Stovka za 4 sekundy je stále rovnaká a aj obmedzenie maximálnej rýchlosti je na mieste.


Foto: BMW

Avšak na mieste nie je ponuka v Európe, túto sériu automobilka ponúkne len v Spojených štátoch amerických. Je to aj z dôvodu, že Kith nemá takú popularitu v našich končinách ako práve tam. Každý zo 150 kusov bude stáť necelých 110-tisíc amerických dolárov.


Foto: BMW

Zdroj: Autobazar.sk
Zdroj foto: BMW

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / BMW s touto sériou M4 stavilo na spoluprácu s odevnou značko...