Lada BMW rarita

Opäť sme v Rusku. Možno sa v prípade šialených automobilových úprav dostať do inej krajiny? Vychutnaj si jedinečnú premenu Lady na BMW!

Automobilový priemysel nie je v Rusku rozvinutý ako v iných krajinách. To je dôvod, prečo si automobiloví nadšenci v snahe splniť celoživotný sen, vymýšľajú bláznivé nápady ako z 1 mašiny vytvoriť inú. Ak si Rus a nemáš možnosť dovozu automobilu zo západnej Európy, budeš na tom podobne.

Ďalšou možnosťou je fakt, že sa proste svojej milovanej Lady nevieš vzdať, ale zároveň túžiš po mašine s výzorom BMW a chceš ho mať vo svojej garáži za každú cenu. Podobné zmeny vizáže sa pri automobilových prerábkach nie vždy podaria. Tentokrát však nemožno rozhodne hovoriť o fiasku. Zaujímavý vzhľad určite prinúti okoloidúcich otočiť sa za tvojou prerobenou Ladou. Áno, nie každý môže vlastniť skutočné BMW.

Slávne BMW 5 vďaka tejto prerábke môže pristáť v tvojej garáži, aj keď nemáš možnosť kúpy vozidla z Bavorska. Portál auto-bild.ro pred časom priniesol fotografie z vydarenej prerábky, ktorá rozhodne stojí za pozornosť. Fanúšik BMW radu 5, generácie E34 si splnil svoj sen. Alebo aspoň čiastočný sen. V každom prípade jeho stroj určite nájde svojich obdivovateľov. Ako sa ti jeho prerobené „delo“ páči? Podeľ sa o svoj názor v komentároch.

 

Zdroj foto: auto-bild.roZdroj: auto-bild.roZdroj foto: auto-bild.ro

Zdroj: auto-bild.ro

Zdroj foto: auto-bild.ro

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Lada BMW rarita