VW pre veľkú rodinu s maximálnym luxusom. Lacný nie je!

VW je automobilkou, ktorá je známa po celom svete. U nás sme zvyknutý na niekoľko overených modelov, ktoré sa predávajú roky ako teplé rožky. No v iných končinách sa predávajú aj modely, o ktorých ste u nás iste ani len vo sne nepočuli. Napríklad veľké luxusné MPV Viloran.

Najlepšie MPV na svete?

Kategória MPV z našich ciest postupne mizne. V podstate ju vytlačili SUV-čka, ktoré sa už roky tešia medzi verenosťou najväčšej priazni. MPV-čka skrátka už nie sú v kurze, nevyzerajú až tak atraktívne a práve to chce VW na čínskom trhu zmeniť. O tú zmenu sa má postarať VW Viloran, 6 alebo 7 miestne MPV pre veľkú rodinu s luxusom, aký poskytujú prémiové automobilky. Portál carscoops.com informoval o tejto zaujímavej novinke, ktorej nikto nepredpovedal veľké úspechy a napriek tomu dokázala prekvapiť.

Zdroj foto: carscoops.com

Toto zaujímavé auto v Číne svojimi predajmi predbehlo dokonca aj VW Phideon. Atraktívny sedan už na prvý pohľad láka, naopak VW Viloran je auto, ktoré by ste si na ulici možno ani len nevšimli. Toto MPV má na dĺžku až 5,3 metra, posádke tak poskytne maximálny komfort. Zákazníci si môžu vybrať 6 miestnu alebo 7 miestnu konfiguráciu. K dispozícií sú maximálne pohodlné kreslá pre všetkých členov posádky. Kráslá sú vybavené aj masážnou funkciou, na prístrojovke poteší veľká 10,25 palcová obrazovka. Ak pasažieri sedia vo všetkých 3 radoch sedadiel, stále máte k dispozícií 436 litrov batožinového priestoru, čo je mimoriadne praktické. Cena je však na čínsky trh poriadne mastná, takmer 36 000 €! Ak by ste chceli VW Viloran v tej najviac nabitej verzií, pripravte si cez 46 000 €! O to viac prekvapená bola aj samotná automobilka, ako dobre sa sa Viloran predáva.

Zdroj foto: carscoops.com

Zdroj foto: carscoops.com

Zdroj: carscoops.com

Zdroj foto: carscoops.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / VW pre veľkú rodinu s maximálnym luxusom. Lacný nie je!