Futbalisti Bayernu opäť dostali Audi. Nemohli si však vybrať!

Najväčšie futbalové hviezdy súčasnosti sú prakticky až na výnimky priaznivcami rýchlych a drahých áut. To dobre vedia aj automobilky a preto je sponzorstvo top futbalového klubu skvelou marketingovou príležitosťou. Dať hráčom auta zdarma sa zdá ako ekonomicky nevýhodné, no ak vidíte v nejakom aute jazdiť svojho obľúbeného hráča, je šanca, že po podobnom aute začnete túžiť tiež. Dobre si to uvedomuje aj Audi. Bayernu každý rok dávalo na výber zo svojich modelov, tento rok však prišla zmena!

Ber, alebo nechaj tak!

Futbalové hviezdy najzvučnejšieho mena si iste potrpia na tom, v čom sa vyvážajú. Audi ako prémiová automobilka chytro využíva práve túto príležitosť. Portál electrive.com informoval o tom, že Audi dodalo hráčom Bayernu celkom nové auto len tak, zadarmo. Pre bežného smrteľníka ide o nepredstaviteľný sen, no vo svete top hviezd futbalu môže ísť o problém.

Zdroj foto: evobsession.com

Dôvod je jednoduchý. Všetci futbalisti dostali Audi e-tron, aby obmedzilo škodliviny. Má to však jeden špecifický háčik. Futbalisti Bayernu si po minulé roky mohli vybrať na základe zvučnosti svojho mena takmer čokoľvek. RS-kové Audiny, či R8-mičky sa tešili vysokej obľube. Napriek tomu Audi ukončilo sponzorstvo napríklad s takou Barcelonou, pretože jej hráči na Audinách jazdili málo. Uprednostňovali svoje vlastné superšporty. A v prípade hráčov Bayernu hrozí čosi podobné, aj keď Audi e-tron je rozhodne vydarené vozidlo. Ktovie, či si Audi toto riziko neuvedomilo, cesta za budúcnosťou bez emisí nemusí byť rozhodne pre každého. A už vôbec nie pre jedných z najlepších futbalistov planéty, z ktorých má väčšina rada silu a zvuk poriadneho motora. Každopádne ide o odvážny krok, uvidíme, akému záujmu sa elektrické Audi bude tešiť medzi hráčmi.

Zdroj foto: evobsession.com

Zdroj: electrive.com

Zdroj foto: evobsession.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Futbalisti Bayernu opäť dostali Audi. Nemohli si však vybrať...