Skutočné NASCAR auto na predaj!

Kto z nás by nechcel mať rýchle auto. Aspoň raz v živote by mal mať takéto auto každý. Aspoň na chvíľu. Taká Octavia RS alebo športovejšie strihnutý Golf je fajn a celkom reálne vozidlo. Mať ale čistokrvné športové auto? Ktoré má za sebou preteky tej najvyššej kategórie? Nuž, občas sa nájde aj takáto perlička. Lenže až v zámorí.

S NASCAR špeciálom na cesty?

USA je pre mnohých stelesnením krajiny neobmedzených možností a totálnej slobody. A v takejto krajine sa aj na predaj objavia totálne exkluzivity. Napríklad auto, o ktorom informoval portál carscoops.com. Ide o špeciál zo zámorskej série NASCAR, ktorá sa tam teší extrémnej obľube. Niečo ako DTM v Nemecku, prípadne takmer ako F1. A jeden takýto špeciál je na predaj, navyše za pomerne solídne peniaze.

Zdroj foto: carscoops.com

Týmto špeciálom je Toyota Camry z roku 2010. Priamo v sérií NASCAR sa vyskytla v sezóne 2012. Auto s číslom 55 šoféroval Michael Waltrip. Pokiaľ vám toto meno nič nehovorí, niet sa čomu čudovať. Budú ho poznať len tí najväčší milovníci motoristického športu a tí, ktorí poznajú NASCAR. Vedzte však, že vo svete NASCAR ide o pomerne známu a kontroverznú postavičku. Odjazdeného toho má viac než dosť, pretekal tu v roku 1985 až 2017. Počas svojej kariéry dokázal 4 krát vyhrať, konkrétne s týmto autom Toyota Camry vybojoval v sezóne 2012 najlepšie 9 miesto. Zaujímavosťou je, že od roku 2007 mal v NASCAR svoj vlastný tím. V tomto roku bol dokonca pokutovaný za podvod, nakoľko v jeho aute objavili raketové palivo. Hral dokonca aj v niekoľkých epizódach seriálu Volám sa Earl. V USA by vám o tomto pánovi vedeli rozprávať určite zaujímavé historky. Poďme ale späť k tej Toyote Camry, konkrétne k jej cene. V prepočte 50 700 € je za takto unikátne auto navyše s mimoriadne zaujímavou minulosťou spájajúcou sa s jej jazdcom rozhodne nie je neprekonateľne veľa. Hlavne s priahliadnutím na životnú úroveň v USA.

Zdroj foto: carscoops.com

Zdroj foto: carscoops.com

Zdroj: carscoops.com

Zdroj foto: carscoops.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Skutočné NASCAR auto na predaj!