Kuriózne pátranie opitého vodiča - Hľadá neukradnutú Toyotu

„Ľudia, kde ste videli môj automobil?“ Týmito slovami začína text inzerátu, ktorý sa objavil na sociálnej sieti a vyzýva ostatných vodičov, aby pomohli a zachránili život nešťastného muža.

 

Ako môže skončiť večer, keď si s kamarátmi dáte pár panákov alebo pív? Možnosti vývoja večera sú rôzne. Vo výnimočných prípadoch to môže dopadnúť pre jedného zo zúčastnených tak, ako v tomto príbehu z amerického mesta Minneapolis. Aj napriek tomu, že nedošlo k odcudzeniu japonského sedanu, prebieha po ňom pátranie. Majiteľ si nevie spomenúť, kde ho zaparkoval. Ako sa dá stratiť auto bez odcudzenia vozidla? Nenechaj si ujsť raritný príbeh straty auta kreatívneho muža.

„Hele vole, kde mám káru?“ Známy filmový príbeh s príznačným názvom  ako prvý zachytil príbeh známy väčšine z nás. Kto ešte nehľadal automobil po prehýrenom víkende? Ak si sa zodpovedne vzdal šance pokračovať v ceste domov vlastným vozidlom, môžeš ráno riešiť dilemu a lámať si hlavu nad tým, kde asi sa nachádza tvoje auto.

Na známom portáli Reddit, editor správne poznamenal, že podobné veci sa dejú naprieč  vodičmi z celého sveta.  Nešťastník, hlavný protagonista príbehu, zaparkoval vozidlo na neznámom mieste aj s darčekmi svojej ženy. Ako tento príbeh o hľadaní „neukradnutého“ automobilu končí? Vystrašený muž z Minneapolis sa jeden z príjemne prežitých večerov po práci opil tak, že musel vyhlásiť pátranie po svojej starej Toyote Camra z roku 2007.

Inzerát vtipným spôsobom mapuje neúplné informácie, ktorými majiteľ ako jedinými disponuje. Po tom, čo sa s kamarátom veľmi opili, zaparkoval svoje vozidlo a ďalej si nič nepamätá. V texte cituje: „Obaja si myslíme, že auto sa nachádza niekde v severnej časti okresu Hennepin, viac neviem povedať. V texte tiež nálezcovi sľubuje bližšie nešpecifikovanú odmenu. Podľa jeho opisu svoje vozidlo hľadá v priestore o veľkosti 1 554 kilometrov štvorcových. V tejto časti mesta žije viac ako 1,1 milióna ľudí. Hľadať populárne strieborné vozidlo tu, je ako hľadať ihlu v kope sena. Akú odmenu považuješ, v prípade nájdenia, za adekvátnu?

Inzerát, ktorý v týchto dňoch baví internet a okamžite po zverejnení evidoval vlnu zdieľania, je milou pripomienkou toho, že sme len ľudia a sme v tom spolu. Tí z nás, ktorí zažili pocit strachu podobný k strate vlastného potomka, vedia o čom hovoríme. Komu sa niečo podobné ešte nestalo? Podeľ sa s nami o svoj príbeh z vydarenej piatkovej noci v komentároch pod článkom.

Toyota Camry hybridZdroj foto: reddit.comToyota Camry hybridZdroj foto: reddit.comToyota Camry hybridZdroj foto: reddit.com

Zdroj: reddit.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Kuriózne pátranie opitého vodiča - Hľadá neukradnutú Toyotu