Najlacnejšia nová Škoda: len 118 €!

Škoda patrí na našom trhu nielen medzi najobľúbenejšie, ale aj najdostupnejšie automobilky. Iste, v portfóliu sa nájdu aj vcelku drahé modely, no v pomere cena/kvalita Škoda stále vychádza veľmi zaujímavo. Teraz je tu jej najlacnejší model. Má však 2 kolesá a nemá motor!

Spoločník na cestu do práce?

Škoda na svojich stránkach skoda-auto.sk informovala o veľmi zaujímavom doplnku výbavy. Ide o kolobežku. Iste, nič prevratné, boom elektrických kolobežiek je tu už nejaký ten rôčik. Lenže Škoda na to ide inak, pekne po starom. Nejde o žiadnu kolobežku na elektrický pohon, ale klasickú kolobežku, ktorú musíte poháňať vlastnými nohami.

Zdroj: skoda-auto.sk

Podľa vyhlásenia automobilky ide o to pravé približovadlo na prvé a posledné kilometre. Napríklad od bytu k autu, ak parkujete ďalej. Prípadne na cestu z auta do práce, ak necháte auto na vzdialenejšom záchytnom parkovisku. Navyše ide o vhodnú voľbu hlavne pre majiteľov Škody Scala a Kamiq, do ktorých sa kolobežka zmestí do priestoru pre rezervu, takže nebude nikde zaberať drahocenný priestor. Bodovať má hlavne kompaktnými rozmermi, 49x42x11 cm a nízkou hmotnosťou len 4,8 kg. Napriek tomu je jej nosnosť 100 kg, takže zvezie aj statnejšieho muža. Nuž, je to ďalšie Simply Clever riešenie od Škody alebo len totálna zbytočnosť? Nech máte akýkoľvek názor, cena tejto kolobežky je stanovená na 117,77 €.

Zdroj: skoda-auto.sk

Zdroj: skoda-auto.sk

Zdroj: skoda-auto.sk

Zdroj foto: skoda-auto.sk

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najlacnejšia nová Škoda: len 118 €!