Dovolenkový špeciál počas epidémie koronavírusu

Dovolenkový čas je čoskoro tu. S koronavírusom budeme dovolenkovať odlišne. Unikátny hotel na kolesách odvezie a pohodlne ubytuje až 7 osôb! Knaus Boxlife 630 ME - revolučný hotel na kolesách chceš.

Podľa situácie možno predpokladať, že na dovolenky ako ich poznáme, môžeme zabudnúť. Asi najprijateľňejšou formou oddychu bude cestovanie po okolí v samostatných obytných vozidlách. Spoločnosť Knaus má pre teba praktické riešenie. Obytná dodávka disponuje s extra kapacitou lôžok.

Ak si pod slovom hotel na kolesách predstavíš nepraktické riešenie priestoru a málo miesta pre pasažierov, na svoje presvedčenie úplne pokojne zabudni. Knaus Boxlife dodávka ponúka jednoducho viac. Dokonca ešte viac ako by si v takom priestore čakal.

Čo ocení každý 1 cestovateľ pri potulkách za krásami Slovenska? Komfort a skladovací priestor. Presne tieto 2 atribúty sú zárukou toho, že toto jedinečné riešenie spoločnosti Knaus stojí za pozornosť. Jednoduché heslo, ktorým sa pri vývoji riadil výrobca? Viac priestoru, viac pohodlia, viac zábavy na cestách.

Nový dizajn vozidla prináša ešte praktickejšie využitie úložného priestoru. Za zmienku stojí aj zameranie sa na zaujímavé prvky výbavy, ktoré u mnohých konkurenčných modelov nenájdeš.

Séria pre sebestačné cestovanie disponuje dízlovým vykurovaním. Manuálne zdvíhanie lôžka spolu s voliteľnými nastaveniami polohovania lôžok a mnohé možnosti konverzie priestoru na nocľah vytvárajú ešte lepšie prispôsobenie sa momentálnym priestorovým potrebám a rozloženiu využiteľnej plochy. Zdvíhacie lôžko umožňuje, aby vozidlo mohlo ubytovať veľký počet osôb.

Pasažieri môžu využívať otvorenú kúpeľňu a vonkajšiu sprchu ako voliteľný prvok výbavy. Samozrejmosťou je úložný priestor pre bicykle vo vozidle, čo odstránilo problém so zabezpečením bicyklov proti odcudzeniu počas neprítomnosti.

Knaus Boxlife je na trhu už od roku 2016. Nový variant 630 ME poteší novými riešeniami priestoru, ktoré maximálne využívajú obytnú plochu s dôrazom na maximálne možné prispôsobenie vlastným potrebám.

Pohon zabezpečuje 2,3-litrový turbodiesel MultiJet s výkonom 130, 150 alebo 180 koní v závislosti od špecifikácie. Obytná dodávka jazdí na základe Fiat Ducato. Cenníková cena Boxlife 630 ME začína v Nemecku na sume 51 670 €.

S maximálnym počtom rozložených postelí treba počítať so stratou pohodlia. Prespať však v 7-člennej skupine v dodávke s dĺžkou 6,36 metra? To je skutočne nevídaná kapacita a zaujímavá možnosť dovolenkového cestovania aj pre veľké rodiny.

Unikátny hotel na kolesách odvezie a pohodlne ubytuje až 7 osôb. Knaus Boxlife 630 ME - revolučný hotel na kolesách budeš chcieť. Dobre poslúži nielen v období epidémie koronavírusu. Rovnako dobre poslúži pri cestovaní po svete Sleduj video. Ako hodnotíš ponúkanú úroveň komfortu, priestoru a vybavenia?

Knaus dodávka - hotel na kolesách

Zdroj foto: knaus.comKnaus dodávka - hotel na kolesách

Zdroj foto: knaus.comKnaus dodávka - hotel na kolesách

Zdroj foto: knaus.comKnaus dodávka - hotel na kolesách

Zdroj foto: knaus.comKnaus dodávka - hotel na kolesách

Zdroj foto: knaus.comKnaus dodávka - hotel na kolesách

Zdroj: knaus.com

Zdroj foto: knaus.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Dovolenkový špeciál počas epidémie koronavírusu