Zlodeji ukradli 2 Lamborghini, potom sa navzájom zrazili!

Lamborghini je automobilkou, ktorá je mimoriadne cenená. Jej autá sú pre mnohých absolútne nedosiahnuteľné. Svojich kupcov si však nájdu. Milionárov, ktorí si takýto luxus môžu dovoliť je stále dosť. Ešte viac je však tých, ktorí na vozidlá Lamborghini slintajúc pozerajú spoza výkladu. Niekomu to ale nestačí a rozhodne sa pre poriadne radikálny krok, krádež!

Pat a Mat v priamom prenose.

Lamborghini Urus v čase svojho príchodu vzbudilo rôzne emócie. Časť milovníkov talianskeho výrobcu bola absolútne zhnusená. Veď ako môže výrobca superšportiakov začať produkovať veľké SUV-čko? Nuž a druhá časť bola nadšená, poriadne SUV s čistokrvným športovým DNA. Každopádne je Lamborghini Urus nesmierne hodnotným vozidlom a to si mysleli aj dvaja zlodeji, o ktorých počine informoval portál boston25news.com.

Zdroj: boston25news.com

Dvojica zlodejov sa vlámala do showroomu Lamborghini a boli to skutoční “experti”. Po vlámaní sa vydali na útek. Udalosť však bola nahlásená a náhodou šla okolo policajná hliadka. Tá zazrela práve 2 Lamborghini Urus a 1 Chevrolet Cruze. Nakoľko to bolo podozrivé, policajti zapli majáky a pokúsili sa trojicu vozidiel skontrolovať. Chevrolet zastavil, no dvojica Urusov sa dala na útek. Privolané tak boli posily, v Chevrolete boli mladistvé osoby a vodič dokonca nemal ani vodičský preukaz.

Zdroj: boston25news.com

Nasledovalo pátranie trvajúce 5 hodín. Potom bola dvojica Urusov vystopovaná, stalo sa to však mimoriadne bizarným spôsobom. Obaja zlodeji sa totiž na jednej z križovatiek s ukradnutými Urusmi zrazili! Presne tak, na svete existujú aj takýto babráci. Polícia 1 výtržníka chytila, mal len 18 rokov! Ďalší je stále na úteku, ale pravdepodobne je len otázkou času, kedy sa so svojimi priateľmi stretne vo väzení. Hotový Pat a Mat!

Zdroj: boston25news.com

Zdroj: boston25news.com

Zdroj foto: boston25news.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Zlodeji ukradli 2 Lamborghini, potom sa navzájom zrazili!