Kópia Aventadoru za 36 400 €. Je ohyzdná, ale prekvapivo dobrá!

Lacné napodobeniny slávnych značiek sú vo svete mimoriadne rozšírené. Predovšetkým v krajinách na východe. Občas sa však hotový paškvil nájde aj inde. Napríklad v USA, kde je na predaj táto katastrofa. Na portáli ebay si ju môžete kúpiť aj vy.

Legendárne Lamborghini v otrasnom kabáte

Zlých napodobením športiakov je plný svet. Aby bola takáto katastrofa z USA by sme však nepovedali. Lamborghini Aventador je jedným z najčastejšie kopírovaných športiakov. Existujú dokonca aj spoločnosti, ktoré sa zaoberajú len kopírovaním vozidiel značky Lamborghini. Napríklad aj spoločnosť Raging Bull Replicas. Ak existuje spoločnosť, ktorá sa profesionálne zaoberá výrobou plagiátov Lamborgini, človek by očakával profesionálny výsledok. Lenže toto na profesionálny výsledok teda vôbec nevyzerá.

Zdroj: ebay.com

Zdroj: ebay.com

Čo vyzerá podobne, ako originálny Aventador? Nuž to, že toto auto má tiež 4 kolesá a aj rozmer je približne podobný. Avšak proporcie ani tvary originál ani zďaleka nepripomínajú. Nuž a dielenské spracovanie? Katastrofa. Logá vyzerajú ako prilepené sekundovým lepidlom, interiér kvalitatívne pôsobí ako totálny low-cost. Niečo sa však predsa len podarilo. Technická stránka. Pod kapotou sa nachádza poriadny 6 litrový motor s výkonom cez 500 koní. A to je poriadna porcia. V podstate celé pohonné ústrojenstvo pochádza z Chevroletu Corvette. Znamená to, že za svoje peniaze dostanete veľmi schopné a výkonné športové auto, ktoré vyzerá úplne hrozne. A cena? V prepočte 36 400 €. Nuž za takú cenu by človek očakával niečo atraktívnejšie. Hlavne od spoločnosti, ktorá vyrába kópie Lamborghini profesinálne.

Zdroj: ebay.com

Zdroj: ebay.com

Zdroj: ebay.com

Zdroj foto: ebay.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Kópia Aventadoru za 36 400 €. Je ohyzdná, ale prekvapivo dob...