Poznáte najrýchlejšie Nissany GT-R? Nájdete ich aj na Slovensku

Nissan GT-R je už dlhé roky jedným z najčastejšie upravovaných superšportov, z ktorých majstri tuningu spravia doslova žihadlá. Z nuly na stovku za pár sekúnd, to áno. Ale z 500 koní na 1400, to sa už tak často nevidí. A predsa existujú!

Tieto špičkové športiaky majú pneumatiky prispôsobené na štvrťmíľové šprinty a väčšinou majú na kufri pripevnené brzdiace padáky. Prečo? Rýchlosť 400 km/h pre ne nie je žiadny problém. Všetko sa však točí okolo motora, ktorý sa nakompletku mení. Takisto aj sanie, výfuky, piesty... jednoducho z pôvodného milovníka rýchlej jazdy sa stane pretekár doslova a dopísmena. Prinášame vám 5 najrýchlejších Nissanov GT-R, ktoré vás ohromia aj neuveriteľne lahodným zvukom.

Nissan GT-R Prasad Ankem

Nie, nemusíte si ho googliť, tento model nenájdete. Prasad Ankem je totiž meno majiteľa najrýchlejšieho spomedzi všetkých GT-R-iek. Za 9,8 sekundy dosiahol rýchlosť 221 km/h v šprinte na 400 m. No 1000 koní pod kapotou rozhodne nie je na zahodenie.

M&S Performance Nissan GT-R

Americká firma M&S tiež upravila Nissan podľa svojho vlastného vkusu. Oficiálne však nezverejnili koľko koní ich GT-R má, no predpokladá sa, že okolo 1500 to bude. Za 8,87 sekundy zrýchlil na 260 km/h.

Gosha Turbo Tech Moses Nissan GT-R

Vraj najrýchlejšie v Európe! Rus sa preháňa rýchlosťou až 287 km/h už po 7,97 sekundách. 1700 koní vás jednoducho prevalcuje.

Nissan GT-R Nismo

Krásavec, ktorý bol prednedávnom predstavený aj ako špičková formula, sa nedá svojim pohonom zahanbiť ani v klasickom prevedení. Vďaka našej inzercií sa môžete stať pretekárom aj vy!

Poznáte najrýchlejšie Nissany GT-R? Nájdete ich aj na Slovensku

NISSAN GT-R 3.8 V6 Black Edition

Z tohoto kupéčka vychádzajú takmer všetky tuningom vylepšené superšportiaky. Za prijateľnú cenu si ho môžete vylepšiť podľa svojho gusta aj vy. Stačí kúpiť. A to, na koľko koní ho vytiahnete, je len na vás. Možno budete najrýchlejší v Európe vy.

Poznáte najrýchlejšie Nissany GT-R? Nájdete ich aj na Slovensku

Zdroj: 

Text: Autobazar.SK

Foto: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Poznáte najrýchlejšie Nissany GT-R? Nájdete ich aj na Sloven...