VIDEO: Toto nie je auto - ale gumkáč s motorom. Skáče na povel

Automobilové kuriozity domácich motorových kutilov lámu rekordy na sociálnych sieťach. Tentokrát hystériu zapríčinil starý golfík, ktorý prináša nový pohľad na jazdenie. Môže mať jeho vylepšenie zásadný vplyv na zníženie nehodovosti na cestách alebo nie?

Zásadová partia chlapov v Holandsku, so správnym zmyslom pre humor a dávkou mechanickej zručnosti, zostrojila auto, pre ktoré prevrat okolo svojej osi - tzv. premet, nie je žiaden problém. Projekt Mastermilo je zábavnou show z južného Holandska, ktorá žije v online svete auto deštrukčných, extrémnych a vtipných videí. Autá, ktoré prejdú rôznym typom úpravy, do projektu darujú, aby ich partia nadšencov prerobila a dala im zabrať v extrémnych podmienkach. Tím, ktorý stojí za ich výrobou, tvorí partia kamarátov, ktorí oficiálne započali kariéru spoločne s jazdcom Milom v pretekoch v špinavom teréne. Pomáhali mu pri opravách áut a rokmi vypestovali hobby a originálny fenomén, ktorý valcuje svet.

Auto dokáže skákať ako mu šofér povie aj nepovie. Toto je skrátka žihadlo, ktoré tu ešte nebolo. Prevratný doslova aj do písmena - domáci monster off-roadový golfík by si zaslúžil prívlastok: Gumkáč - Gumkací Golf!

VIDEO:

Zdroj: Autobazar.SK, mastermilo.com

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / VIDEO: Toto nie je auto - ale gumkáč s motorom. Skáče na pov...