Nový tuning BMWi vás položí na kolená

Automobily BMW rad i budú vďaka AWE Tuningu odteraz oveľa pôsobivejšie. Portfólio ich dielov, určených práve pre tieto autá, je ohromujúce a ako tvrdia na svojej stránke, ide doslova o "bavorskú inváziu". Najväčšia pozornosť bola venovaná F80 M3 a M4 F82 modelom sedan a kupé, ktoré dostali úplne nové brzdy, výfuky, sanie a závesné alternatívy.

 

Čo sa týka predných bŕzd, môžete si vybrať až z 8 alternatív z Bremba, kombinovať môžete 4 alebo 6 piestové strmene a prekročiť od štrbinových na vŕtané disky. Najväčší rozruch okolo tuningu však spôsobila práve výfuková časť. AWE Exhaust Suite zahŕňa dvojicu 3 palcových CNC rúrok, vďaka ktorým by váš tátoš mohol dosiahnuť okolo 590 Nm krútiaceho momentu. A to LEN! vďaka výmene výfuku. Vybrať si môžete z 90 mm alebo 102 mm veľkosti výfukov, ktoré sú vyrobené s nerezovej ocele a čo je veľmi pôsobivé, dostanete ich s doživotnou zárukou.

 

Krásny zvuk, lesklé detaily a vyššia efektivita. To všetko a ešte viac uvidíte na BMW radu i vytunených od AWE Tuningu. Tu sú:

 

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Nový tuning BMWi vás položí na kolená