Len pre silných chlapov: Autíčka v zamate vás (ne)zvábia?!

Niektoré modely áut sú nedotknuteľné. Luxusné, drahé a krásne. Autá našich snov a realita majetnejšej menšinovej časti svetového obyvateľstva. Ak si myslíte, že sa nedá urobiť vylepšenie, na ktoré môžeme udivene pozerať, krútiť hlavou a zároveň tlieskať od úžasu alebo zhrozenia, budete na omyle. Všetko je možné. Takto vyzerajú krásne modely áut, keď ich oblečú do zamatovej róby.

Ak by ste niekedy išli náhodou okolo, nezľaknite sa a bez obáv pohladkajte zamatovo hebkú fóliu, ktorá okrem funkcie nezvyčajnej imidžovky karosériu ochráni pred neželanými škrabancami na laku. Aká je však rovnováha ochrany a vzhľadu je na chuti a povahe majiteľa. Nehodnotíme, iba dávame do pozornosti zamatový trend, ktorý sa v posledných dňoch opäť nechal obdivovať v londýnskych uliciach na kovovom tele elegantného Brita: Kupé Rolls Royce Phantom so sklápacou strechou v zamate.

Ak si neviete predstaviť ako a koľko chlapských rúk oblečie luxusné super auto, pozrite si názornú ukážku premeny športového francúza.

Zamatový štýl nie je žiadnou novinkou. Má náboj a grády, ktoré inak vysnívané auto 90% chlapov, ktorí prejdu okolo, ak je niekde zaparkované, možno nepotrebuje. Ale koniec koncov, keď sú peniaze a sny, hranice vkusu či nevkusu sa strácajú. V našej krajine sme ešte nevideli žiadne. Hoci vy možno áno. A ak vám nestačilo:

Aj tieto modely sa nahodili do zamatového gala

Ferrari 599 GTB

Veľký rozruch pri obliekaní áut do fólii vyvolalo Ferrari 599 GTB. Akonáhle sa objavilo na verejnosti a internete, schytalo premenovanie na Furrari. (Fur - v preklade z anglického jazyka srsť, kožuch).

Ak by vás zaujímalo, ako môže takýto špás vyzerať po daždi.

Nájde sa aj Mercedes!

Audi A4 v kráľovskej modrej

A aj Audi A1: Ženy si môžu prísť na svoje - ružová musí byť

Zdroj: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Len pre silných chlapov: Autíčka v zamate vás (ne)zvábia?!