Dovolenka so Smartom - Čo všetko odvezie Model ForTwo?

Miniatúrny Smart ForTwo. Malé vozidlo, ktoré sa výborne hodí do mestských podmienok. Smart si poradí s problematickým parkovaním, nedostatkom miesta, a dokonca ťa odvezie za vysnívaným oddychom na dovolenku. Neveríš? Pozri si, čo všetko si majiteľ Smartu „pribalil“ na cestu.

Miniatúrny Smart ForTwo. Malé vozidlo, ktoré sa výborne hodí do mestských podmienok. Smart si poradí s problematickým parkovaním, nedostatkom miesta, a dokonca ťa odvezie za vysnívaným oddychom na dovolenku. Neveríš? Pozri si, čo všetko si majiteľ Smartu „pribalil“ na cestu.

Foto: br.de

Čo odvezie Smart ForTwo?

Pri pohľade na toto miniatúrne vozidlo ťa určite nenapadne, že sa pozeráš na automobil vhodný na dovolenkové účely. Mýliš sa. To, čo predviedol zahraničný majiteľ malého Smartu, prekvapilo aj samotných mužov zákona.

Dovolenka so Smartom

Podaril sa mu skutočne nečakaný kúsok. Na svoju dovolenku sa rozhodol pobaliť bez akéhokoľvek strachu, že sa mu niektorú „z nutností“ nepodarí do auta umiestniť. Opak je pravdou. To, čo policajti pri kontrole vozidla našli, si v malom Smarte rozhodne nečakal. Dokonalú „dovolenkovú výbavu“ sa oplatí vidieť na vlastné oči.

Cesta k moru

Vodič z Litvy sa na objem batožinového priestoru pozrel zo skutočne kreatívneho uhlu pohľadu.. Väčšine z nás by nič podobné asi v spojitosti s vozidlom miniatúrnych rozmerov nikdy nenapadlo. Pre priblíženie zázraku, ktoré majiteľ dosiahol, nezabúdaj, že sa jedná o automobil, ktorý má rázvor o šírke dospelého človeka.

Foto: br.de

Všetko, čo treba na cestách (aj netreba)

Nemecká polícia si myslela, že blížiaci Smart neponúkne veľa priestoru na kontrolu. Mýlila sa. Vo vozidle skutočne našli všetko, čo by sa dalo pri mori využiť. 52-ročný muž z Litvy sa môže okrem svojej práce na základe podrobnej výbavy kľudne živiť organizáciou kurzov prežitia. Kontrola na parkovisku Lipperts-West pri diaľnici A9 Nemecku priam vyzývala k nafoteniu a zverejneniu prípadu aj na sociálnej sieti.

Batožinový priestor

Celý batožinový priestor bol doslova využitý na centimeter. Batožina bola naukladaná až po strop. Okrem priestoru nutného pre vodiča, páky a pedále s volantom, žiadne prázdne miesto v aute neostalo.

Problémy na cestách

Pri nečakanej organizácii priestoru však majiteľ podcenil niekoľko nemenej dôležitých detailov ako povinné poistenie a zákon týkajúci sa platného vodičského oprávnenia. Ako prípad skončil? Smart so svojím majiteľom nakoniec na dovolenku neputoval. Mini „dovolenkový špeciál“ bol zabavený až do podrobnejšieho preskúmania prípadu. Stretol si sa na cestách s podobne naloženým vozidlom alebo inou kuriozitou? Podeľ sa s nami o svoj názor v komentároch.

Foto: br.de

Zdroj: br.de

Zdroj foto: br.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Dovolenka so Smartom - Čo všetko odvezie Model ForTwo?